2777
2789
شنیدم زود ب دنیا بیاد اذیت میشیم ولی.. من بچه دومم هست. بچه اولم بالای چهار کیلو بود ولی ایقد احساس ...

اره بچه دومی بارداریش سختتره. منم رسما داغون شده بودم نشسته مبخوابیدم بدتر اینکه تا روز زایمان ویار داشتم 😐

من۳۲هفته رفتم وزنش۱۸۰۰بود یعنی چند میشه تا۳۸هفته؟؟؟🥺🥺🥺

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بچه دومی بارداریش سختتره. منم رسما داغون شده بودم نشسته مبخوابیدم بدتر اینکه تا روز زایمان ویار ...

وای. من برا بارداری اولم ماه تا روز زایمانم بالا اوردم ولی این دومی فقط چهار ماه اول ویار داشتم. درعوض کلا لگن درد و کمر درد و الانم که تنگی نفس دارم

تو ۳۳ هفته خیلی کم بوده واسه من تو ۳۰ هفته ۱۴۰۰ بود میگفتن کمه

اره من از سی و پنج هفته ب بعد بچم رشد کرد خودم متوحه سدم چون اصلا شکم نداشتم ..من تا سی هفته دو کیلو اضاف کردم ..ولی از سی تا چهل ده کیلو

وای. من برا بارداری اولم ماه تا روز زایمانم بالا اوردم ولی این دومی فقط چهار ماه اول ویار داشتم. درع ...

اون دردا که طبیعیه خواهر.‌من تو بارداری هر کجا که فکر شو بکنی درد داشتم. وای یادم میاد بدنم به لرزه میوفته کمردرد نگو وای از واژن درد. حس میکردم دنده ام شکسته.بشدت درکت میکنم. من کلا بارداری سختی دارم آنزیم هام هم می‌ره بالا بدتر تخت نظر دو سه تا دکتر میشم

اره من از سی و پنج هفته ب بعد بچم رشد کرد خودم متوحه سدم چون اصلا شکم نداشتم ..من تا سی هفته دو کیلو ...

سلامت باشین.خدا کنه دختر منم اونطوری باشه.منم شکمم نسبت به قبلیا کوچیک بود تازه داره بزرگ میشه فک کنم تا بخودش بجنبه بدنیا اومده

سلامت باشین.خدا کنه دختر منم اونطوری باشه.منم شکمم نسبت به قبلیا کوچیک بود تازه داره بزرگ میشه فک کن ...

من میگفتم نهایت دو کیلو باشه..شبی ک بستری شدم دکتره گفت برو سونو و بیا ..رفتم ورنشو گفت ۴۵۰۰ ..تا اینو گفت گفتم اخ جون سزارین😂

اومدم پیش دکتره تا برگه رو دید گفت امکاااان نداره دوباره برو سونو تو ک شکم نداری ..بعد یه دکتر سن بالا اونجا بود اومد دست زد ب شکمم گفت این بچش تو پهلوهاشه ک شکم نداره دیگه نفرسش سونو..زایمان کردم همون دوتا دکتر بالا سرم بودن یادمه همون دکتره گفت دیدی بهت گفتم بچش چاقه..انقد تو اتاق عمل باهاش بازی کردن صداشون میومد 😂

اون دردا که طبیعیه خواهر.‌من تو بارداری هر کجا که فکر شو بکنی درد داشتم. وای یادم میاد بدنم به لرزه ...

الهی. خدا سایه ت رو بالا سر بچه هات نگه داره و شاهد موفقیت هاشون تو زندگی و تحصیل و شغل شون باشی