2777
2789
عنوان

همستر +عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 29 پست

چقدر بوی بد میدن

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟؟؟؟؟

اره

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 
چقدر بوی بد میدن

بو نمیده ك 😂😐

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
ایناهاش 

ووووییی🥰🥰

لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘⁦❤️⁩ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰
بنداز جلو گربه بخوره

وووووی واقعا دلت میاد تو 

خیلی نازه ولی ترسناکه دندوناش

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
بو نمیده ك 😂😐

وای جیش میکنن بوی بد هم میدن

اسی من یازده تا همستر داشتم جیغای میکشیدن اینقدر بانمک بودن 😂همه میومدن خونمون میترسیدن

😂😂😂😂

وقتی بغلش میکنم یا دستمو میبرم جلو فقط جیغ میکشه 

خیلی باحاله

همستر رو باید تو آکواریوم نگه داشت و زیر پاش هم خاک چوب و این چیزا ریخت و دو روز ی بار عوض کرد بو هم ...

نمیدونستم فکر میکردم باید تو قفس باشه ببینم خاهرم اگر نفرونتش میزارمش تو آکواریوم 

استاتر یه اکواریم بردار بزرگ باشه خیلی بهتره

برو کارگاه چوب خاک اَرّه بگیر رایگان میدن 

اندازه چهار انگشت بریز کف اکواریوم اما قبلش حتما حتما اکواریمو حسابی با اب و مایع بشور خشک کن

خاک اره که بریزی جیشم کنه خیس نمیشه جذب میشه بو ام نمگیره همسترت همیشه تمیز و سرحال میمونه

اگه کفشو خاک اره نریزی جیش کنه بدنش غرق جیش میشه خیس میشه عفونت میکنه همون روز میمیره اذیت میشه یه تردمیلم براش بخر بازی کنه بازار دارن خیلیم ارزونه 

براشم برشای نازک خیار یا پوست خیار کاهو هویج بزار که خیلی دوست دارن😍😍😍😍

همه چیز درست میشه🦋✨️

میدونم ابجیم ک خریده ازش میترسه میخاد بفروشتش  میخاستم درست کنم دیروز ک فرار کرد

مواطب شناسنامه باشید نخوره

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖