داشتم کمدشو تمیز میکردم اینا رو پیدا کردم واس بچم خریده بود 😔که قسمت. نشد ب دنیا بیاد. دیدمشون بازم حالم خراب شد کم کم داشتم فراموشش میکردم 😭😭سقط خیلی ادمو داغون میکنه دی ماه قرار بود تنش کنم. ک قسمت نشد
منم سقط داشتم از اونموقع نابودم داغونم باعث با نیشم همسرمه
بچه نمیخواست؟
به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه، برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید! درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫 📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ب سندروم داون مبتلا بود تو چهارده هفته خودم سقط کردم😔
اخی😞
چجوری تشخیص میدن؟
ازدواجتون فامیلیه؟
به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه، برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید! درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫 📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻♀️
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند
شاید چون آرزوهایم بلندند
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
آری ، و چه زیبا نوشته بود
همواره با خود تکرار میکنم،
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
خدا
عزیزم برا چی دیگه خودتو اذیت میکنی مگه دنیا تموم شده انشاالله دوباره باردار میشی تو ای ...
اخه بچه ی من سقط نشد خودم سقطش کردم. اون نفس داشت قلبش میزد ولی ....... مشکل داشت ب سندروم داون مبتلا بود ب خاطر همون سقط کردم. بیشتر عذاب وجدانم باعث ناراحتیم میشه . ممنونم عزیزم
بله تا پیکام بخون زندگیم نابود شد خونوادم چیکارم ک نکردن زندگیم زهرمار شده کاش منم با بچه میمردم
خدانکنه عزیزم
امیدت به خدا باشه
إن شاءا… همه چی درست میشه