به روایت دیگر از آن حضرت نقل شده:هرکه در دو ماه پیاپى،هر روز چهارصد بار این دعا را بخواند،خدا به او دانش بسیارى یا دارایى فراوان کرامت فرماید،و دعا این است: اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ آمرزش مىجویم از خدا که معبودى جز او نیست،زنده و پاینده،بخشنده و مهربان،پدیدآورنده آسمانها و زمین،از همه ستم و گناه و نافرمانىام از خدا و به سوى او باز مىگردم.
اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
ذکری هست از حاشیه ی مفاتیح.لازم نیست پشت سر هم بخونین تو طول روز هر وقت که تونستین فقط باید هر روز بخونیم اگه یه روز نشد به هر دلیلی باید از اول شروع کنیم.اولش یکم طول میکشه اما کم کم حفظ میشین زود تموم میشه،لطفا نتیجه گرفتین منو وهمسرمو دعا کنید ممنونم.
من خودم از امروز میخوام شروع کنم هر وقت که مایل بودین شروع کنین،زمان خاصی نداره مهکام تاریخ شروع ٤مرداد شوکولو Nilo زلایی نگار مامانی مهتاب تیام شاپرک Reyhaneh الهام جون عسل بانو سارا سودا Had مریم Shadi...a Fanus-24 سروناز٦٢ مامان اریو ریحانه زهرا پریسا Alicia mami Mami jigar شیوا انتظار مامانی٩٢ مامان پرهام Najmeh مهربانو شبنمو رویابانو Aydin مامان مهربون کنجدی خانووم گل مه گل کتی مامان نازنین مامانی از تاکستان سایه٨٢ Ani نی نی گولو
Sinderrela8494
سیب کوچولو
پدیده٢٠
رها
مامان زهرا
ساینا جون Najme
Masi jigar الین مامان فاطمه مینا Eli55 زهرا مامان کوچولوهای ناز بهار گیسو بلند Baraan jon عشق نی نی عشق نی نی 89 Dokhtare paeez مامان عرفان و یاس
تولد مبارک شوکولو جون برات عمر طولانی و با عزت آرزو میکنم عزیزم
خدای خوبم، بخاطر لطف و مهربونی که در حق من و همسرم کردی، و بعد از چهارده سال بهمون بچه دادی بی نهایت متشکرم، الهی الحمدلله، الهی الحمدلله، الهی الحمدلله