2777
2789
عنوان

شوهرم

431 بازدید | 18 پست

واقعا چرا شوهرم چ جلوی من چ جلوی خانوادش طرف دار خانوادشه با اینکه من خیلی براش زحمت میکشم از همه لحاظ باهاش می‌سازم نمیزارم بهش سختی برسه بعد خواهرش بر میگرده میگ حرفایی که تو زدی یا ما زدیم داداشم گفته که میدونم حق با شما بعد جلو منم همش طرف دارشونه اون وقت من خیلی تنهام وقتی شوهرت پشتت نباشه یعنی هیچی یعنی همیشه محکوم دیگ ۴ یا  ۵ ساله اینطورم دیگ خسته شدم چیکار کنم همش احساس بی کسی میکنم آخه من چ گناهی کردم😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی برام سخته اگ واقعا میدونستم هیچ وقت ازدواج نمیکردم

تاحالا باهاش در این مورد حرف زدی؟

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

حالا داداش من جرعت ندارع با ما حرف بزنه جلوی زن داداشم !!

نگاه اون می‌کنه اگه زن داداشم به روش بخنده و خوشحال باشه ،،،،دیکه یه کم حرف میزنع 

اگه ببینه زن داداشم بد نگاش می‌کنه خب جرعت ندارع هی حرف بزنه!

تو‌مهمونی دست مامانم سوخت ،،،،داداشم جرعت نکرد بلند بشه بگه چیشد ،،،خودش رو زد اونور 

اولویت اولش خانوادش مامانش خواهراش بعد بچه هاش بعد من قشنگ میفهمم از رفتارش

مطمعن باش تو هم براش خیلی مهمی فقط نمیخواد بروز بده

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

فایده ای نداره عزیزم وقتی من ندونم که توی دلش چیه خیلی اذیتم خیلی زیاد کاش بمیرم چون راه رهایی دیگ با دوتا بچه ندارم دعا کن بگو بمیره

حالا داداش من جرعت ندارع با ما حرف بزنه جلوی زن داداشم !! نگاه اون می‌کنه اگه زن داداشم به روش ب ...

من اصلا دوس ندارم اینطور باشه شوهرم فقط بفهمم که منم براش ارزش دارم حداقل بفهمم طرف دار منم هست 

امشب گفتم ماهی درست کنم گذاشت تو روم گفت ماهی هات همه خامه من بدم میاد منم کلی ناراحت شدم گفتم ن اینکه تا الان ماهی پخته خوردی گفت منظورت چیه گفتم مامانت اینا بعد کلی بهش بر خورد در آمد گفت غذا هات به پای غذا های مانم نمیرسه بعد بهش گفتم من چیزی نگفتم گفت تو گوه خوردی اسم خانوادم آوردی از این به بعد از غذا هات نمی‌خورم همین بهم ثابت کرد که چقدر خانوادش براش عزیزه من مهم نیستم 

من میگم احتمال اینکه خواهرشوهرت دروغ بگه زیاده

داداش من هیچوقت بد زنشو جلوی ما نمیگه اما تو روی زن داداشم طرف ما رو میگیره

از آداب سخن گفتن با یک بانو این است که اول به چشمانش گوش فرا دهی
امشب گفتم ماهی درست کنم گذاشت تو روم گفت ماهی هات همه خامه من بدم میاد منم کلی ناراحت شدم گفتم ن این ...

اسی خیلی خیلی خیلی بی سیاست و ناآگاه و احساسی هستی! 

درس اول: وقتی از غذات ایراد میگیره جنبه داشته باش با یه لبخند بگو اوکی اصلاح میکنم این ایرادشو

درس دوم: وقتی میبینی تعصب داره رو خانواده ش هی فرت و فرت اونا رو مثال نزن براش

درس سوم: رو اعتماد به نفست کار کن تو زنشی و دوستت داره و چند سال دگ ققط تو براش مهمی خانوادش هر کدوم مشغول زندگی خودشون میشن

از آداب سخن گفتن با یک بانو این است که اول به چشمانش گوش فرا دهی