دوستان عزیز من از سایت تک راننده اینجا یک نام کاربری ایجاد کردم برای آن دسته از مادران و دختران عزیز که برای قبولی آیین نامه رانندگی مشکل و یا استرس دارند.
من در اینجا به هر سوالی که در مورد آیین نامه رانندگی داشته باشید پاسخ خواهم داد.
اما یه مقدمه در مورد آیین نامه رانندگی
دوستان عزیز کتاب ایین نامه 218 صفحه هست اگر با مفهومی بودن کتاب آیین نامه رانندگی مشکلی ندارید و وقت کافی هم هست بهترین راه که اصولی آیین نامه را یاد بگیرید خواندن کتاب می باشد.
اما راهای راحتری برای گرفتن گواهینامه رانندگی وجود داره که در سایتهای مختلف چه رایگان و با یه مبلغ اندک می توانید تهیه کنید اما مشکل اینجاست خیلی از سوالات یا ناقص هستند یا جواب اشتباه و یا از سوالات قدیمی که برای دوره های که آزمون مقدماتی یا فنی جداگانه برگزار می شد از همان سوالات استفاده می کنند.
ما در سایت تک راننده این سوالات را به صورت رایگان برای استفاده عموم قرار دادیم که کسانی به هر دلیلی مشکل مالی دارند و یا درمورد جدید یا کامل بودن سوالات شک دارند با خیال راحت از این تست ها استفاده کنند.
بعد از استفاده و قبول شدن در امتحان آیین نامه اینجا میتوانید نظرتان در مورد سوالات به یادگار بگذارید اینجا دیگه کسی نمی تونه نظر شما راحذف کنه.
اما در مورد کسانی که استرس دارند
به جرأت می توانم اینجا بگم بهترین گزینه برای استرس شما در امتحان ایین نامه زدن تست های آنلاین آیین نامه می باشد ما در سایت این تست ها دقیقا مثل ازمون اصلی شبیهه سازی کردیم که شما وقتی این تست ها را می زنید انگار دارید امتحان اصلی را می دید.
در این آزمون ها روی هر کدام از تست های آزمون آیین نامه کلیک کنید 20دقیقه به شما زمان می دهد که از 30 سوال جواب دهید بعد از اتمام آزمون تمام جواب ها را می توانید با رنگ سبز ببینید حتی جواب های هم که شما به اشتباه دادید با رنگ قرمز مشخص می شوند و در آخر نتیجه قبولی یا رد شدن را خواهید دید.
برای استفاده از آزمون ها می توانید روی لینک زیر کلیک کنید.
https://www.takdriving.ir/on/