2777
2789

با  لهجه خودتون نگو عزیزم یه جوری بگو همه متوحه بشن منظورت هدیه ست؟شاباش؟

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بذل ینی چی؟

یعنی بخشش😁

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

خوب برای عروس و داماد هست ،چرا خانواده ها میبرن؟

بعضی جاها هم چون خانواده داماد هزینه عروسی رو میده کادوها رو پدر داماد برمیداره

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
معنیشو میدونم آخه اینجوری معنی خوبی نمیده🤐

میدونم ،جهت مزاح گفتم🤣😁

بالاتر نوشتم که منظورش کادوها هست

شب عروسی مهمونا پول کادو میدن ب عروس وداماد میگیم بهش بذل برای عروس جدا جمع آوری میکنیم برا داماد هم ...

مال ما همشون رو مینویسیم بعد بچهای اونا عروسی کنن پولشون رو برمیگردونیم ی مقدارم بنام بچمون باز میدیم ب عروس داماد کلا ادامه داره این بذل از زمانا قدیم جای ما

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن

مثلا ی میلیون میدیم ب عروس یا داماد بعد بچه ما عروسی گرفت اونا میان ی میلیون مارو میدن ی میلیون یادو یاهرچی خواستن رو پول ما میدن بنام بچه خودشون 

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن