2777
2789
عنوان

بچه ها اینو😈 +📸

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 104 پست
با شوهرت مشکلی نداری انقد طبیعی طور انگار از قصده بخدا من الان اتاق خودم برقو روشن کردم🤣

نه خداروشکر ولی خدایی فردا دارم براش الان راااحت خوابه😐😂

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو جمعش کن،، نصفه شب خوابالو میبینیش می شا شیاااا از من گفتن..  حالا اگه من اونجا بودم از شا ...

جمع کردم دیگه 😂😂😂

من خودم دست و پام سست شد اولش

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
شلواره ؟! چرا انقدر بزرگ

بزرگیش به کنار من نمیدونم واقعا چرا این شکلی دراومده اصن😐

خیلیم قوی بودی ب علی من بودم بخدا مینشستم کپ میکردم درجا تموم میکردم 😂بعدبفهمی بخاطرلباس مردی خیلی ...

😂😂😂😂

خدایا شکرت بخاطر بچه ادم چکارا نمیکنه گفتم بی سر و صدا ببینم چی هس اصن...بچه خواب بود

اون پارچه رو کلا مچاله کن بنداز سطل آشغال 🥵

اخه شلوارش بود نمیشه😂😂جالبه ۲تا بود یکی رو برداشتم دیدم هست

میخواستم خودمو خراب کنم گفتم این ک هست هنوز دیدم محاسباتم اشتباه بوده اون یکی دیگه بوده برداشتمش 

خیلیم قوی بودی ب علی من بودم بخدا مینشستم کپ میکردم درجا تموم میکردم 😂بعدبفهمی بخاطرلباس مردی خیلی ...

۲تا بود یکی رو برداشتم دیدم هست

میخواستم خودمو خراب کنم گفتم این ک هست هنوز دیدم محاسباتم اشتباه بوده اون یکی دیگه بوده برداشتمش 

اخه شلوارش بود نمیشه😂😂جالبه ۲تا بود یکی رو برداشتم دیدم هست میخواستم خودمو خراب کنم گفتم این ک هس ...

شلوار ملوار من حالیم نیست،، پیت نفتو خالی میکردم روش و دورش سرخپوستی میرفتم😅

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
شلوار ملوار من حالیم نیست،، پیت نفتو خالی میکردم روش و دورش سرخپوستی میرفتم😅

😂😂😂