2777
2789
عنوان

الان ک نصف شبه فکرم درگیره چرا!؟

323 بازدید | 13 پست

ی پسری هست 22سالشه 

دوسال پیش بهم ابراز علاقه کردو من کامل ردش کردم 

امروز دورباره به سه زبون دنیا بهم ابراز علاقه کرد 

من عذاب وجدان دارم من ک اصلا این پسرو امید وار نکردم چرا اینجور میکنه 

بچه ها چحور ردش کنم ک غرورش نشکنه؟!

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو نمیخوامت خیلی واضحه  جواب تماساشو نده اگه واقعا نمیخایش

تماس نمیگیره ک پیام میده 

داره از روش های مخ زنی استفاده میکنه  ولش کن اگر ازش خوشت نمیاد اصن معلوم نیست به چند نفر این ...

ن میشناسمش درسته پسر هولیه اما شیش سال کامل دنبالمه باورتون نمیشع کاراشو بگم 

دو روز تحویلش بگیری روز سوم خودش میره

نمیتونم همین الانشم اشتباه کردم جوابشو دادم اونم چون راجب خونمون بود اخه همسایه ایم مجبور شدم 

من تو رابطم با ی نفر دیگه 

بچه ها من قرارع ماه بعد نامزد کنم عذاب وجدانش منو گرفته ک این هروقت منو با عشقم ببینع میسوزه خودم درد عشق کشیدم میدونم چه حسیه چیکار کنم ک غرورش نشکنه 

بگو بهش نمیخوایش صلاح هم نیستین. ولی بهترین کار جواب ندادنه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

شیش ساله عاشقمع 

عزیزم شش ساله علافی تنها توهم نیستی وگرنه یکی دوسال بعد میومد می گرفت حالا برو به زندگیت برس پسر دایی من می خواست منو بخوابونه توآب نمک بابام شوهرم داد تمام. عروس هزارداماد بود جلو هم نمیومد انگار مطمئن بود کسی منو نمی گیره خودش وخانوادش  چقدر اذیت می کردن

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

2790
2778
2791
2779
2792