2821
2789
روزانه کلی پرستار میبینم همه ناراضی

بله من خودمم پرستار هستم 

افراد ناراضی رو میبینم 

اما افرادی هم هستن که راضین 

نمیشه اونارو نادیده گرفت 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
خدایی کلاس پرستاری بیشتر از ارایشگریه و محیط کار بهتر البته من ارایشگری و دوس ندارم این نظرمه

واقعا این طور نیست راستش من خودم پرستارم. محیط کار ما زمین تا اسمون با ارایشگری متفاوته‌. الان ارایشگرها به واسطه درامد خیلی بالاشون خیلی هم باکلاس شدن. همه خوشگل خوشتیپ به خودشون میرسن. پرستارهایی که من تو بیمارستان میبینم همه خسته و داغون. واقعا ارایشگری که سالن داره اندازه یک دکترمتخصص پول درمیاره رو نمیشه با پرستار مقایسه کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارایشگری عالیه

خواهرم تخصص آرایشگری داره کارشم خیییییلی خوبه اما نتونست دوام بیاره میگه کارش فوق العاده زیاد و وقت گیره.اگه بخوای مشتریات نپرن باید محکم به کارت بچسبی.شده بود نزدیک عید تا ساعت ۱۱ شبم کار می‌کرد دیگه نتونست و تعطیلش کرد.

واقعا راضی این؟منم خیلی دوستدارم تو بیمارستان کار کنم  ولی تردید دارم بعضیا راضی نیستن نمیدونم ...

من به شخصه،بله راضی هستم 

تو خانواده من و همسرم و پسر عمو و دختر عمو و همسرش پرستار هستیم 

من و همسرم راضی،بقیه ناراضی 

تو هیچ شغلی شما نمیتونید افرادی رو پیدا کنید که همه اوکی باشن 

مخصوصا رشته های تجربی 

از حقوقش میگن،از نظر من خوب هست چون دارم باقی شغل هارو میبینم 

هیچ شغلی وجود نداره که اندازه زحمتش حقوق بگیره 

هیچ شغلی وحود نداره که راحت باشه 

میگن سرپا هستی و...

کارمند ها هم زانو و کمر و گردنشون اسیب میبینه 

اکثر مردم ما،بدون اطلاع وارد یک شغل میشن و راحت طلب هستن اما پول زیاد هم دوست دارن 

اول باید تفکراتتون رو درست کنید 

بدونید هر شغلی ریسک هست 

هر تصمیمی ریسک هست 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
شما چه بخشی کار میکنید؟؟ کدوم شهرید؟

انکولوژی 

تهران 

واقعا این طور نیست راستش من خودم پرستارم. محیط کار ما زمین تا اسمون با ارایشگری متفاوته‌. الان ارایش ...

درسته ولی خب این چیزا سلیقه ایه من واقعا علاقه ندارم به ارایشگری اگه بین ارایشگری و پرستاری بخوام یه کی و برم اون پرستاریه 

البته هدف خودم دندونه ولی اگه نشه میرم هوشبری یا پرستاری

هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم
درسته ولی خب این چیزا سلیقه ایه من واقعا علاقه ندارم به ارایشگری اگه بین ارایشگری و پرستاری بخوام یه ...

من خودمم به ارایشگری علاقه ندارم. ولی اگر بخوام مقایسه کنم میگم ارایشگری

من به شخصه،بله راضی هستم  تو خانواده من و همسرم و پسر عمو و دختر عمو و همسرش پرستار هستیم  ...

دقیقا حرفتون درسته .والا خیلی دوست دارم قبول شم 

کتاباش خیلی سخته؟

Freedom
باز تهران خوبه. من شیرازم انقدر از وضعیت پرستاری شیراز بد شنیدم که تصمیم دارم طرحم شهرستان برم

چند تا از دوستانم شیراز هستن 

خوبه که!

شهر کوچیک بعد از طرح کار پیدا کردن سخت میشه ها 

شهرستان هیچ پیشرفتی نداره 

چند تا بیمارستان مگه میخواد داشته باشه؟

شهر بزرگ بمون 

دقیقا حرفتون درسته .والا خیلی دوست دارم قبول شم  کتاباش خیلی سخته؟

بله بالاخره درس ها اسون نیستن 

یعنی نمیشه گفت خیلی اسون میخونی و تمام 

چند تا از دوستانم شیراز هستن  خوبه که! شهر کوچیک بعد از طرح کار پیدا کردن سخت میشه ها  ...

شنیدم زیراب زنی تو شیراز خیییلی زیاده (البته شهرستان هم هست ولی کمتر) و بعد از طرح تو شیراز طرحی ها رو تمدید نمیکنن مگر اینکه سهمیه داشته باشن که من ندارم. در صورتی که تو شهرستانی که چهارسال درس خوندم گفتن اینجا پرستارها رو تمدید میکنن و واقعا تو این مدت ندیدم کسی از پرستارها رو بیرون کنن تو شهرستان. 

شنیدم زیراب زنی تو شیراز خیییلی زیاده (البته شهرستان هم هست ولی کمتر) و بعد از طرح تو شیراز طرحی ها ...

نمیدونم والا 

من خودم تو یکی از شهرستان های استان فارس زندگی میکردم 

کلا یدونه بیمارستان داره،پرستار هم نمیگیرن اصلا 

همه هم شرکتی و...

زیراب زنی همه جا هست تو همه شغلی تو همه شهری 

وارد حاشیه نشو 

2790
2823
2791
2779
2792