2777
2789
میتونستم برم یه مدرک بگیرم فقط ولی خب اینم هست که هرسال دارم بدتر میشم 

بخدا که ارزشش رو نداره

من یه سال موندم احتمالا قبول هم میشم ولی الان میگم فازم چی بود یه سال پشت موندم

برو بچسب به کار اگه هم مثل من درس خوندن رو دوس داری نهایتش میتونی بری آزاد دیگه 

چی بگم والا
والا سال ب سال دارع داغون تر میشه ،چی بگم موفق باشید 

اره میدونم ممنونم همچنین

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی قوی واقعا میگم میدونم روزای سختیو میگذرونی  امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره

ممنون که گفتی چون کسی بهم نگفته بود تاحالا❤ همش میگن بیکاری یا مغزت ایراد پیدا کرده خیلی سخته امیدوارم اگه موندی یجوری انگیزه بگیری که روزی نباشه که درس نخونی🥲

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
ممنون که گفتی چون کسی بهم نگفته بود تاحالا❤ همش میگن بیکاری یا مغزت ایراد پیدا کرده خیلی سخته امیدوا ...

میفهمم 

از ته دلم دعا میکنم اونجایی باشی که دوست داری

مهم نیست بقیه چی فکر میکنن یه بار آدم زندگی میکنه صد سال دیگه کسی تورو یادش نمیاد پس گور باباشون هرجوری دوس داری زندگی کن 

میفهمم  از ته دلم دعا میکنم اونجایی باشی که دوست داری مهم نیست بقیه چی فکر میکنن یه بار آدم ز ...

اره بخدا منم اصلا نمیتونم از فکر هدفم دربیام انقدر که تو فکرم خیالم بااون زندگی کردم زندگیییییی ولی انگیزم ته کشیده یه اشتباهایی داشتم که باید درستشون کنم باید دوباره پاشم☹

اره بخدا منم اصلا نمیتونم از فکر هدفم دربیام انقدر که تو فکرم خیالم بااون زندگی کردم زندگیییییی ولی ...

مطمئنم میتونی 

قدم اول باید تموم اشتباهاتو رو یه کاغذ بنویسی بچسبونی رو دیوار جلو چشمت

بعد کم کم شروع کن لازم نیست از اولش عالی شروع کنی از کم شروع کن خودتو با کسی مقایسه نکن بهترین خودت باش❤

مطمئنم میتونی  قدم اول باید تموم اشتباهاتو رو یه کاغذ بنویسی بچسبونی رو دیوار جلو چشمت بعد کم ...

فدات.شم الهی توام راهتو پیدا کنی به هدفت برسی 😍