2777
2789
خداروشکر💖 منم حالتای افسردگی دارم  ولی نمیتونم و نمیدونم‌ از کجا شروع کنم هر روز بدتر میشم

ببین باید ب عمق این جمله پی ببری ک ماها فقط یه بار زنده ایم

نذار هیچی اذیتت کنه و زندگیتو خراب کنه

تو فقط یه بار زنده ای🫠❤️

چه فرقی دارن من حس میکنم افسردگی دارم

خیلی فرق دارن ببین تشخیص افسردگی ب همین سادگی ها نیست افسردگی شده ی واژه دم دستی همه ب کار میبرن با اینکه افسردگی واقعا ی بیماری جدیه کمترین علائمش اینه ک حداقل دو هفته هیچ میل جنسی نداشته باشی میلت ب غذا کم شده باشه حداقل دو هفته بدون هیچگونه احساس شادی و طراوت بکوب حس بد داشته باشی ی لبخند هم نزنی و...

لازم دارم برای مدتی هیچ چیز هیچ وقت و هیچ کجا باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر من سر یه قضیه ای حدود ۶ ماه خیلی به هم ریخت جوری که غذا نمیتونست بخوره همش گریه میکرد از جمع فراری بود حوصله نداشت اصلا یه وضعی...... 

با یه روانپزشک صحبت کرد بهش گفت اول یه آزمایش کلی بده شاید بدنت ریخته بهم سر خود دارو بهت نمیدم چون الکی معتاد میشی و میخوای بخوابی بعد معلوم شد آهن بدنش ب شدت کم شده ...‌دکتر چندتا سرم اهن‌واسش نوشت هفته ای یه دونه زد به مرور خوب شد

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
خیلی فرق دارن ببین تشخیص افسردگی ب همین سادگی ها نیست افسردگی شده ی واژه دم دستی همه ب کار میبرن با ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم

اون قسمت که گفتی هیچ حس خوبی نداشته باشی دارم 

ولی بقیش نه

باتوجه به تستی که تو نت داده بودم و جوابش افسردگی بود گفتم اینجوریم

حالا خلق افسرده رو چطور میشه درمان کرد

._.

ممنون از توضیحاتت عزیزم اون قسمت که گفتی هیچ حس خوبی نداشته باشی دارم  ولی بقیش نه باتوجه به ...

راستش نمی‌دونم ولی حتما خیلی آسون تر از افسردگی هست دیگه روبرو شدن باهاش در حد ورزش کردن و آب زیاد خوردن و آهنگ شاد گوش دادن و با ی دوستی حرف زدن و... شاید اینارو بیاری تو روتینت کم کم حل شه

لازم دارم برای مدتی هیچ چیز هیچ وقت و هیچ کجا باشم
راستش نمی‌دونم ولی حتما خیلی آسون تر از افسردگی هست دیگه روبرو شدن باهاش در حد ورزش کردن و آب زیاد خ ...

اخه اینکارا رو هم انجام دادم و هیچ

مرسی که وقت گذاشتی

._.

برعکسشو دیدم خودم.. با روانپزشک و قرص و روانشناس و باشگاه و دانشگاه هنوز خوب نشدم..

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
چه عالی👌🔥 چطوری این کارو کردی منم درگیرم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم

والا از بس حالم بد بود دیگه یه مرده متحرک بودم 

و هیچ فکری و هیچ امیدی برای خوب بودن نداشتم 

اما بیشتر گذر زمان خیلی کمک میکنه 

اول بیا مشکلت رو پیدا کن 

کاملا وارد جزئیات شو 

چون واقعا وارد جزئیات شی به یه دلایل پوچ میرسی و میبینی واقعا بیهوده اس اما گاهی اوقات مشکلات ما بخاطر زیادی فکر کردنه

همه رو بنویس 

حالا راه های که حالت خوب میشه رو بنویس 

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷