2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا ۱ساله پیش هر متخصصی بگی رفتم هزار تا قرص خوردم همه هم میگن نه خودم نه شوهرم مشکل نداریم بازم نم ...

الان به خاطر بارداری این کار رو کردی ؟

میدونی چقدر باکتری تو عسل خام هست که به معده آسیب نمیزنه اما از این راها که استفاذه کردی چه آسیبی میزنه ؟

میدونستی حتی اگر دو سال اقدام باشی و هر دو سال و باردار نشی باز هم طبیعیه ؟

میدونی با این کار ایجاد عفونت کردی و عفونت باعث تاخیر بارداری میشه چون نمیزاره اسپرم به تخمک برسه ?

بحث ویزیت نیست دقیقا ۱سال و ۳.۴ماهه دارم میرم هر کی یه چیز جدید حداقل ۵تا دکتر عوض کردم ای وی اف و.. ...

ای وی اف ؟ شما میگی یک‌ ساله اقدامی بعد ای وی اف؟

وقتی همسرت سالمه و خودت سالمی ای وی اف؟

میدونی همه ی روند درمان‌رو باید پیش یه پزشک‌طی کنی و با هر بار عوض کردن پروژه رو از اول شروع میکنی ؟

صبر داشته باش و فقط و فقط به پزشک اعتماد کن

این کارا کلی آسیب بهت میزنه 

بابا ۱ساله پیش هر متخصصی بگی رفتم هزار تا قرص خوردم همه هم میگن نه خودم نه شوهرم مشکل نداریم بازم نم ...

خب عزیزدل تا حالا ب فکر چله بری نیفتادی

روزا گرونن وقتی یه روز رو صرف میکنی ، یه روز کمتر برای گذروندن داری ، پس مطمئن شو که هر کدوم رو عاقلانه خرج میکنی...

بحث ویزیت نیست دقیقا ۱سال و ۳.۴ماهه دارم میرم هر کی یه چیز جدید حداقل ۵تا دکتر عوض کردم ای وی اف و.. ...

خانمی پیش هر دکتر ک بری همه راه ها رو از اول شروع میکنه، هیچ دکتری، کار دکتر دیگه رو قبول نداره، پس از این شاخه ب اون شاخه نرو، فقط باید اعصابت آروم باشه و استرس اصلا نداشته باشی، چون استرس خودش مانع تشکیل جنین میشه، خیلیا مثل شما هستن ن زن مشکل داره ن مرد ولی نتیجه هم نگرفتن

بیایید برای هم آرامش باشیم همه خسته ان❤️
عزیزم الان ماما ها ویزیتسون ١٠٠ت

خوب وقتی صد تومن ویزیت ماما که دکتر نیست و فقط یه لیسانسه سخته چطور میخواد بچه بیاره میدونی بچه چقدر خرج داره ؟

ماما ویزیتش کمتره 

حتی پزشک عمومی هم صد نمیگیره 

متخصص و فوق تخصص الان کمتر از دویست میگیرن ماما صد میگیره !

خوب وقتی صد تومن ویزیت ماما که دکتر نیست و فقط یه لیسانسه سخته چطور میخواد بچه بیاره میدونی بچه چقدر ...

من گفتم پولش و ندارم؟؟؟؟خداروشکر اوضاعم بد نیست ولی نوشتم خستهههه شدم انقدر دکتر رفتم و جواب نگرفتم