2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشم اما دلم نمیاد ناراحتش کنم خیلی دوسش دارم البته زود زود داره زنگم میزنه ولی میگه معلوم نیست کی ب ...

عزیزم هر چقدر هم دوسش داشته باشی این کار همسرت اشتباهه بعدا مشکل میشه توی زندگیتون. مگه میشه شبو و صدا خطر تو خونه تنها اون نصف شب بیرون . بازم خودتون بهتر میدونید ازم ناراحت نشو گلم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
عزیزم هر چقدر هم دوسش داشته باشی این کار همسرت اشتباهه بعدا مشکل میشه توی زندگیتون. مگه میشه شبو و ص ...

میدونم چی میگی ولی ناراحتی الانم قابل تحمله تا اینکه بحث کنیم میترسم بحث کنم باش جوابمو نده ازش بی خبر بمونم دق میکنم چیکارش کنم عادت کردم 

تو زندگیت دو نفرو بزار کنار اونیکه پشت سرت حرف زد و اونیکه حرفشو باور کرد. 
میدونم چی میگی ولی ناراحتی الانم قابل تحمله تا اینکه بحث کنیم میترسم بحث کنم باش جوابمو نده ازش بی خ ...

عزیزم چه دل نرمی 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
قربونت برم تازه اومد😘

خوشبخت باشین.