2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکتر طب سنتی چی داد بهتون ؟ واقعا چسبندگی هاتون خوب شد  ؟

دارو خوردم تا دو ماه اینم شماره شه ۰۹۰۱۱۴۱۹۲۹۲

عزیزم من چسپندگیم خیلی زیاد بود دارو گیاهی یه آب راهه باریکی ازش باز کرده بود بخاطر همین دوباره به هم چسپیده بودن آخرش مجبور شدم لاپاراسکوپی کنم که هردو لوله م با لاپاراسکوپی کامل باز شدن که بازم بنظرم بخاطر دارو گیاهیا بود که خورده بودم باز شد چون بافت عفونی رو نرم کرده بود باز شد وگرنه همه دکترا عکس رنگیمو نگاه کردن گفتن با لاپاراسکوپی هم باز نمیشه مستقیم برو آی وی اف منتها چون من یه بار با دارو گیاهی باز شده بود با شوهرم تصمیم گرفتیم که لاپاراسکوپی بشم که این راهم امتحان کرده باشیم که خدارو شکر باز شد

عزیزم عنبرنسا رو هرروز دود میدادی یا گاهی اوقات؟ مدت زمانشم بگو لطفا

آره بعد اینکه پریودم تموم میشد تا سیکل بعد معمولا دود میدادم دارو گیاهیا اصل کار بودن اینم شماره ش ۰۹۰۱۱۴۱۹۲۹۲

من داروگیاهیا فقط واسه یه ماه چسپندگیمو رفع کردن در واقع یه آبراهه باریک رو باز کرده بود بعد دوباره به هم چسپیده بودن آخرش مجبور شدم لاپارسکوپی بشم که خدارو شکر هر دو لوله م کامل باز شد که بنظرم بازم تاثیر دارو گیاهیا بود که با لاپاراسکوپی باز شد چون بافت عفونی رو نرم کرده بودن وگرنه عکس رنگیمو هر دکتری که میدید میگفت با لاپارلسکوپی هم باز نمیشه چسپندگی خیلی شدیده باید بری آی وی اف ولی من چون یه بار با دارو گیاهی باز شده بود با شوهرم تصمیم گرفتیم که لاپاراسکوپی رو هم امتحان کنیم و این راهو هم رفته باشیم که عمل شدم و خداروشکر هردو باز شد

چسبندگی رحم که بیخود اتفاق نمی افتد اصولا بعد از عمل یا کورتاژ اتفاق می افته من کورتاژ کردم بعد از ا ...

عزیزم لطفا بهم پیام بده که برای چسبندگی رحم چیکار کردی من با هیستروسکپی هم خوب نشدم موندم چیکار کنم

سلام عزیزم خوب شدی؟ منم چسبندگی رحم شدید دارم لطفا بهم پیام بده که چیکار کردی

ن گلم دیگه پیگیری نکردم .. منم با هسترو تغیر نکردم.

حتی پریود نمیشم.

چند ماهه دیگ جلوگیری هم نمیکنم

شما پریود میشی؟

نمیدونم عزیزم ولی من همش ترس چسبندگی رحمو داشتم چون بارداریام خارج رحم بود دوسال همش درمان میکردم چو ...

سلام عزیزم میشه بگی برا چسبندگی چی بهت داد 

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️