2777
2789
عنوان

عاشقی مجازی

226 بازدید | 25 پست

پسر مغرور و آدم حسابی که حدود یک ساله دختری رو سطحی در حد مجازی میشناسه و وقتی دختر استوری عکس های خودش رو میذاره و گاهی اوقات پسر ریپلای میکنه و چت کوتاه هم کردن ولی هنوز پسر پیشنهاد نداده 

نظر و تجربه هاتون رو بگید 

ممکنه که میخواد دختر رو کامل بسنجه و بعد پیشنهاد بده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کارای پسرا نمیشه چیزی سر در اورد 🤷🏻‍♀

:) خـ❤ـدایا هر کی امـضامو مـیخونه،سـال بـعد هـمین مـوقع تـو آرزوهـاش زنـدگی کـنه❤خـوش بـاش کـه هـر کـه راز دانـد، دانـد کـه خـوشـی خـوشـی کـشانـد... :)❤

چرا باید پیشنهاد بده وقتی گاها فقط استوری ریپلای میکنه؟ چی‌شد که این به سرت زد؟ چیزی گفته 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

ب نظرت آدم تو مجازی خود واقعیشو نشون میدع؟؟

گول چنتا حرف و نخور

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○