2777
2789
عنوان

حاجت روایی 🌼🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 82 پست

آمین  منم صد تا میفرستم البته بیشتر هم تونستم میفرستم  یه شغل که یه قدری در آمد داشته باشم از عهده اش هم بر بیام پیدا کنم زیر منت شوهر نباشم خسته شدم ازش برام دعا کنید رها بشم یه جوری که آبروم حفظ بشه آسیب نبینم 

راستی میشه دو تا یا چند تا ختم برداشت ؟ من الان برای حاجت دیگه ای ختم برداشتم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه لطفا کامل توضیح بدین چجوری حاجت روا شدین چقدشو تو چه مدت زمانی خوندین

راستش من زندگیم از هم پاشیده بود 

خیانت شوهرم و لجبازیش 

منم دو ماه بود خونه بابام بودم 

ی بارم قبلا این ختم و برداشته بودم و خودم تنها ۱۴۰۰۰ تا حمد تو ی روز خونده بودم و دقیقا فرداش حاجتم بر آورده شد 

این سریم خیلی دوست داشتم زندگیم درست بشه خیلی نا امید بودم  تاپیک زدم و گفتم این بار دور هم این ختم و برداریم شاید بازم فرجی بشه 

حدود ی هفته بعدش خیلی عجیب همه چی درست شد بهم ثابت شد شوهرم دوستم داره 

اون زنه اومد خونه بابام‌ دست روی قرآن گذاشت ک هیچی بینشون نبوده و.. از اونور شوهرم اومد دنبالم 

خداروشکر زندگیم درست شد 

امشب یهو یادم افتاد گفتم بیام تاپیک بزنم و بگم ک باز حاجتمو گرفتم

خدایا شکرت 🌼🍃
قبول باشه عزیزم حاجت روا بشی ⁦❤️⁩

ممنونم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
راستش من زندگیم از هم پاشیده بود  خیانت شوهرم و لجبازیش  منم دو ماه بود خونه بابام بودم& ...

عزیزم منم دنبال معجزه ای راهی بودم که اومدم نی نی سایت برای لحظات آخر. خواستم بگم دعام کنید. میبینم شما تایپیک زدی 

مطمئنم کارِ خدا بود