2821
2789
شما چند سالتونه ؟ 

27

تو خیلی با ارزشی دختر ❤ در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه میگویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مطمئن باش میگذره  من وضعیتم جوری بود که با هیچی خوشحال نمی‌شدم  کلا یه دختر نا امید و خس ...

مشکل اینه اگه این تایممو نا امید باشم تاوانش سنگینه

الان وقتش نبود ولی پیش اومد

تو خیلی با ارزشی دختر ❤ در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه میگویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم

خیلییی کوچیکترم

😂😂 عه هعیییی

در هر صورت من بهت قول میدم با صبر کردن و قوی بودن همه چی درست میشه  اینو بدون عجول بودن اصلا ن ...

امیدوارم

صبح دیگه به هیچ چیز فک نکنم

برم سر درسم و برگردم به مسیرم😞

امیدوارم صبح دیگه به هیچ چیز فک نکنم برم سر درسم و برگردم به مسیرم😞

میتونم بدونم مشکلتون چیه ؟ 

البته اگه دوست داری بگو عزیزم 

هیچ اصراری نیست 😘😘😘😘😘😘

.
میتونم بدونم مشکلتون چیه ؟  البته اگه دوست داری بگو عزیزم  هیچ اصراری نیست 😘😘😘😘😘😘

عین بچه های دو ساله درگیر رابطه و پسر اینجور چیزا و اعصاب خردی هاش شدم

از طرف دیگه باید واسه ازمونم بخونم

فشار درسی روم زیاده

پارسالم نتونستم قبول شم خیلی فشار رومه

عین بچه های دو ساله درگیر رابطه و پسر اینجور چیزا و اعصاب خردی هاش شدم از طرف دیگه باید واسه ازمونم ...

اول اینو بدون که پسرا جز ثابت نگه داشتن آدما هیچ گوهی نمیخورن 

😁😁

من اگه جای تو باشم فردا هر چی پسر تو زندگیمه میندازم بیرون 

میرم دنبال درسم 

هر وقت که درست تموم شد و بنطر خودت تونستی راه خوبی رو بری اونموقع اگه احساس داشتی که نیاز داری به یه رابطه عاطفی میتونی با یه پسر درست حسابی و خوب دوست بشی 

اینم بهت بگم که رابطه عاطفی اصلا چیز بدی نیست 

خیلیم خوبه اینکه یه نفر کنارت باشه و دوست داشته باشه 

ولی بجا و به موقع ❤

.
اول اینو بدون که پسرا جز ثابت نگه داشتن آدما هیچ گوهی نمیخورن  😁😁 من اگه جای تو باشم فردا ه ...

اشتباه کردم اولین رابطم بود

خیلی گولم زد 

انقدر سطحش از من پایین تره 

الان ک فکرشو میکنم اون دوستت دارما و ایناش همه دروغ بود

منو فقط واسه مادیات میخواست وگرنه انقدر بهم دروغ نمیگفت

اول اینو بدون که پسرا جز ثابت نگه داشتن آدما هیچ گوهی نمیخورن  😁😁 من اگه جای تو باشم فردا ه ...

مجبورم بخونم واسه ازمونم اگه امسال هم قبول نشم آینده شغلیم نابوده

ولی ذهنمو فکرمو این مردک ... ریخته به هم

مجبورم بخونم واسه ازمونم اگه امسال هم قبول نشم آینده شغلیم نابوده ولی ذهنمو فکرمو این مردک ... ریخت ...

ولش کن بابا 

بهش فکر نکن 

در سطح تو نیست عزیزم که حتی بهش فکر کنی 

فقط رو درست تمزکر کن 

مطمئن باش بعدا یه آدمی تو زندگیت میاد که از همه ی اینا بهتره 

.
ولش کن بابا  بهش فکر نکن  در سطح تو نیست عزیزم که حتی بهش فکر کنی  فقط رو درست تمز ...

وابسته شدم باید یکی پیدا کنم جایگزینش متاسفانه

اینطوری نمیتونم

تا دوباره وارد رابطه نشم خوب نمیشم

وابسته شدم باید یکی پیدا کنم جایگزینش متاسفانه اینطوری نمیتونم تا دوباره وارد رابطه نشم خوب نمیشم

از نظر روانشناسی وقتی از یه رابطه ای میای بیرون حداقل ۶ ماه تا ۱ سال باید بگذره 

الان بار هر کسی بری دوسش نداری فقط جایگزین می کنی 

و باز بعدا آسیب میبینی 

.