2777
2789
توهم چیه :/

استارتر گرامی توهم میزنن که خوابی که دیدن توی واقعیت اتفاق افتاده ولی در حالی که این اتفاق نیوفتاده 

استارتر فقط توهم زدن 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همه خوابام تعبیر میشه ولی یکی از خواسته هام سال هاس نمیتونم جذبش کنم ‌ ی خواسته معمولی

برای اینکه شما اون خاسته رومیخاید و حتی مطمنم بارها ب نشدنش فکرمیکنی اگ ب شدنش واتفاق های و خوبی و... فکرکنی میشه

توهم چیه اخه ...چیزی که بقیه دوستان گفتن برام قابل هضم تر بود ک من جذبش کردم ..ولی توهم نیست هیچ جور ...

عزیز دل، خواب ( رویا ) هیچ ارزش و اهمیتی نداره 

شما صرفا فکر میکنین که اتفاقی که توی واقعیت افتاده همون اتفاقی هست که خوابش رو دیدین، ولی این اتفاق نیوفتاده

صرفا ساخته ذهن خودتون هست 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
پس همه تعبیر خوابا کشک ؟! 

بله، کشک هستن 

جدا از موضوع کشک بودن و مضحک بودن این موضوع، تعبیر خواب خرافاته و هیچ حقیقتی نداره 

هیج تعبیر خوابی وجود نداره چون هیج پایه و اساسی نداره

( « هیچ » پایه و اساسی نداره )  

بله، کشک هستن  جدا از موضوع کشک بودن و مضحک بودن این موضوع، تعبیر خواب خرافاته و هیچ حقیقتی ند ...

میگن خواب برادر مرگه ...موفعی میخوابی روح از بدن جدا میشه و این اتفاقات رویای صادقه هستن ک روح میره اونجاها و بنظر من حقیقته

پس رویای صادقه چیه؟

دروغه 

استارتر گرامی توهم میزنن که خوابی که دیدن توی واقعیت اتفاق افتاده ولی در حالی که این اتفاق نیوفتاده& ...

این ثابت شدس آخه آدم خواب ببینه و اتفاق بیوفته 

من خودمم برام خیلی پیش میاد 

همونیم که که زیر تاپیکای معنادار می‌نویسم :عاها🗿
میگن خواب برادر مرگه ...موفعی میخوابی روح از بدن جدا میشه و این اتفاقات رویای صادقه هستن ک روح میره ...

کدوم آدم کند ذهنِ کم عقلی گفته موقع خوابیدن روح ما پرت میشه و میفته بیرون؟

این چرندیات ابلهانه رو کدوم عقل ناقصی درست کرده؟ 

اندازه یک نخود منطق داشته باش عزیز دل 

هر چیزی رو که می‌بینی و یا حتی تجربه میکنی قبول نکن 

دنبال دلیل باش، دلیل علمی، دلیل منطقی