2777
2789
قربون خدا برم که من تب میکنم برای مادر شدن و دیگری دم از نفرت میزنه...

هعییییییی💔

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍

مگه فقط بچه باباشه؟؟ بچه تو نیس؟؟ از گوشت و خون و وجوده تو نیست؟؟؟ هورمونات بهم ریخته برو دکتر از این حرفا نزن ... درسته مرتیکه عوضیه ولی بچه هیچ گناهی نداره... خودش که نمیخواسته ساخته بشه

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پست های قبلتو خوندم ! شما به اندازه ی همسرت در مورد این بچه مقصری ! چرا باردار شدی! اگه بنا به مادر شدن بود که یکی داشتی چرا از همچین مردی باردار شدی که خالا به این فرشته ی بیگناه بگی ازت متنفرم! شرم آورید شماها 

شاید تازه فهمیده خیانت کرده قبلا نمیدونسته 

بازم پس خواست خودش بوده …. ی مرد خیانتکار چه ربطی به بچه ای داره توی شکمته ؟؟ به خدا شوهر منم تو بارداری بهم خیانت کرد ولی بچه ای که خودم خواستم آوردمو گذاشتمش روی سرم

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

اون طفل چه گناهی کرده بچه توهم هست اصلا به باباش فکرنکن دنیا بیادارامشت میشه همدمت میشه💔💔

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
خب فقط اینایی که میگن سقط نکن  بنظرم باید سقطش کرد به دنیا بیاد بیچاره شه خوبه یا نیاد؟ ب ...

شکایت میکنه از م بعد چیکارکنم هم خیانتش ادامه بده هم من نتونستم سقط 😭😭😭😭

اگه بچه ای رو نمیخاین لطفاً به دنیاش نیارین. که مثل من بچه تون انقد اذیت نشه بخاطر نفرتی که مامانش داره ازش

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!