2777
2789
بستگی داره خانمی باشه که توی خونه نشسته است یا خانمی که از لحاظ های زیادی مستقل و سرگرمه  جواب ...

من ازدواج کردم و رابطه خوبی هم داریم ولی مدام فکر میکنم اگر ازدواج نکرده بودم وقت آزاد تری داشتم به اهدافم برسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره یکی شغلشو داره تفریحشو داره سفر و گشت و گذارش داره دنیا رو داره میگرده مغز خز نخورده که شوهر کنه ولی کسی ک گوشه خونه نشسته و فعالیت اجتماعی نداره خب معلومه دلش شوهر میخواد

من ازدواج کردم و رابطه خوبی هم داریم ولی مدام فکر میکنم اگر ازدواج نکرده بودم وقت آزاد تری داشتم به ...

افرادی که مجرد موندن هم مشکلات خودشون رو دارن که بخش اعظمش از جانب مردمه 

نگاه مردم 

تصور اینکه توی خونه مونده و استفاده از کلمه زشت ترشیده برای اون خانوم 

یه عالمه هم پشت سرش حرف زدن و...

درسته همه اینا حرف مردمه و هیچ اهمیتی نداره و کسی که مستقل باشه حتما یاد گرفته نباید به حرف مردم توجه کرد اما خب اینا سختی هاییه ک اون خانم هم باهاش درگیره

اگه رابطتون با همسرتون خوبه پس ایشون براتون سکوی پرتاب به سمت اهدافتون محسوب میشن نه یه سد جلوی راهتون 

ازدواج خوب میتونه باعث بشه راحت تر به یه موفقیت هایی برسید  

افرادی که مجرد موندن هم مشکلات خودشون رو دارن که بخش اعظمش از جانب مردمه  نگاه مردم  تصو ...

درسته ولی من خیلی درگیر کار خونه و بچه هستم و واقعا برای خودم وقتی نمیمونه نمی‌دونم مشکل از کجاست؟

درسته ولی من خیلی درگیر کار خونه و بچه هستم و واقعا برای خودم وقتی نمیمونه نمی‌دونم مشکل از کجاست؟

شاغل هستین ؟

اگر برنامه ریزی کنید یه وقتی رو میتونید برای خودتون کنار بذارید 

شاغل هستین ؟ اگر برنامه ریزی کنید یه وقتی رو میتونید برای خودتون کنار بذارید 

نه 

خانه دارم فعلا ولی برای شاغل شدن باید برنامه ریزی کنم ولی خسته ام همیشه و کارهای خونه ام تمومی نداره و باید مدام با دخترم بازی کنم