2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خانم مومن ومتدینیه

Really?😐

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

احساس نكن واقعا خيلي خوشبخته😂😂😂

مگه میشه ادم ملکه باشه بدبخت باشه۰🤲

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اره بابا یه خیانتکاریه دومی نداره کیته ساده طفلک🥺

كيت ساده؟؟

نه عزيزم كيت دنياي سياسته ساده كجا بود😂

خودش ميدونه ولي اصلا براش مهم نيست اون فقط ميخواد ملكه ي اينده باشه،شوهر كيلو چند براي اون

اون خوشبخت نباشه کی حوشبخت باشه داره تو کاخ زندگی میکنه بهترین امکاناتو بهترین جواهراتو داره چرا خوشبخت نباشه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
نمونه کامل یک زن با کلاس . نه ناخنهای دو متری داره نه اگسسوری های رنگ و وارنگ و ..... شیک و ساده و ...

کلا خاندان سلطنتی تو این مسائل محدودیت دارن

وگرنه عکسای مجردیش هست کلا تیپش جور دیگه ای بود

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
كيت ساده؟؟ نه عزيزم كيت دنياي سياسته ساده كجا بود😂 خودش ميدونه ولي اصلا براش مهم نيست اون فقط ميخ ...

مرده هرچقدم خیانت کنه ،این کیته که ملکه اس و این کافیه

نمونه کامل یک زن با کلاس . نه ناخنهای دو متری داره نه اگسسوری های رنگ و وارنگ و ..... شیک و ساده و ...

خانواده سلطنتیه،نمیتونه ازااین جنگولک بازیا دربیاره که باید اراسته ساده و زیبا باشه

جزو خاندان سلطنتی هست نمیشه که مثل صغری از دارغوز آباد باشه 

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570

جالبه که همه لباساش و حتی جواهراتش  کپی مادرشوهر مرحومش دیاناست. یاد بگیرید عروسایی که از مادرشوهرتون بدتون میاد انقدر  

من مراسم عروسیشون رو دنبال می کردم و کلی هم ذوق کردم دو میلیارد نفر مراسم رو مستقیم از تلویزیون دیدند و جالبه که ارتش و پلیس آمریکا همون روز از غفلت خبرنگارا و مردم استفاده کرد و اسامه بن لادن رو کشت

کلا همه این سلبریتی بازیا یه پوشش هست برا مسائل سی.ا.سی