2777
2789
عنوان

یکی کمکم کنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 25 پست
عزیزم دکتر چندبار بردمش ریه هاش عفونت کرده بود که دوباره بردم چک‌کرد گفت وضع ریه هاش خوب شده  ...

هر گردی گردو نیست

یکی رفت پیش ابوعلی سینا گفت سردرد دارم بهش میگه سرت رو گچ بمال، اون مرد گچ می‌ماله خوب میشه یکی بهش میگه چطور سردردت خوب شد میگه گچ مالیدم خوب شدم میگه من هم گچ می‌مالم، بعد از گچ مالیدن سردردش بدتر میشه، میره پیش ابوعلی سینا میگه همچین کاری کردم میگه نباید اون کار رو می کردی اون مرده قصابه چون گوشت روی سرش می‌ذاره برای جابجایی، چربی‌ها منافذ سرش رو بستن، بهش گفتم گچ بمال تا خوب بشی شما برعکس چون خیلی لاغری باید چربی به سرت بمالی

این دانشحوهای پزشکی هم‌شنیدم  میگن  سر کلاس  وقتی علایم‌بیماری رو میخونن حس میکنن اون بیماری رو دارن.خیلی علایم‌شبیهه تو  بیماری های مختلف. خدارو شکر خوب شده دکترم گفته خوبه نگرانی نداره عزیزم.بیخیال باش

خدایا رهایم نکن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه سرفه هاش طولانی شده  تقریبا یه ماه شده بهتر شده خیلی ولی کامل خوب نشده

بیین یه چیزی میگم واسه سرفه هاش خوی خوب میشه .انشالله خوب شد دعام کن

هر چند ساعت یه تیکه نبات کوچیک بده دهنش کنه بمکه بخوره سه چهار روز بخوره خوب میشه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
هر گردی گردو نیست یکی رفت پیش ابوعلی سینا گفت سردرد دارم بهش میگه سرت رو گچ بمال، اون مرد گچ می‌مال ...

چه مثال جالبی

مرسه عزیزم خیلی خوشم اومد از متن و‌داستانی که گذاشتی

زیاد دنبال اینجور سایت ها بحث ها نرو

دست خودم‌نیست انگاری خود‌آزاری دارم

میدونم استرس بهم میده‌ولی بازم میرم نگاه میکنم

چند وقته یکمی بهترم تا ۶ ماه پیش داغون بودم

قشنگ شبانه روز فکرم این چیزا بود

دست خودم‌نیست انگاری خود‌آزاری دارم میدونم استرس بهم میده‌ولی بازم میرم نگاه میکنم چند وقته یکمی ب ...

ی روانشناس  یا روانپزشک برو وسواس فکری یا ترس اینا  داری.اونا بهتر کمکت میکنن

سعی کن بیهیال این دنیا باشی  .سرتو با ی چیز بهتر گرم کن یادت بره

خدایا رهایم نکن😔