2777
2789
ببین عزیزم رزوئلا بعد از قطع شدن تب بدن شروع میکنه به دونه و هاله های قرمز زدن  یعنی تب و هاله ...

چرا روز اول بردم، فقط قطره داد، هیچ عفونتی ندید آنتی بیوتیک نداد، گفت اگه دو روز کامل تب قطع نشد ببر آزمایش، منم میخوام فردا ببرم. امروز باز تبش به قطره جواب میده الان یه کم خنک کردم، شیر دادم اومده پایین. اما باز قطره هم دادم

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 
ببین عزیزم رزوئلا بعد از قطع شدن تب بدن شروع میکنه به دونه و هاله های قرمز زدن  یعنی تب و هاله ...

چند روز طول میکشه تا دونه بزنه؟ دختر من از یکشنبه غروب شروع شده تباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا روز اول بردم، فقط قطره داد، هیچ عفونتی ندید آنتی بیوتیک نداد، گفت اگه دو روز کامل تب قطع نشد ببر ...

احتمال خیلی زیاد رزوئلاست 

CBC میگیرن ازش دیگه 

جیزی نیست خیلی از بچه ها میگیرن معمولا هم تب بالا میده

چند روز طول میکشه تا دونه بزنه؟ دختر من از یکشنبه غروب شروع شده تباش

هر تبی که رزوئلا نیست باید ببرید متخصص اطفال 

هر بچه یه مدله هشت روز تب هم دیدم همراه با اسهال 

کنترل کن تب زو با استامینوفن 

ببر متخصص 

من داروسازم پزشک اطفال باید معاینه کنه

اما بچه ها تب میکنن دیگه 

احتمال خیلی زیاد رزوئلاست  CBC میگیرن ازش دیگه  جیزی نیست خیلی از بچه ها میگیرن معمولا ه ...

نیاز نیست قبل آزمایش دکتر دیگه ببرم؟ برام آزمایش نوشته دکتر، دارم نسخشو.

نیاز نیست قبل آزمایش دکتر دیگه ببرم؟ برام آزمایش نوشته دکتر، دارم نسخشو.

نه دیگه اگه نوشته ببر آزمایش بگیره با جواب آزمایش ببر دکتر 

تبش رو کنترل کن

زود آماده میشه 

آره تو تایپیکام هست، امشب سه شبه که تب میکنه، تبای بالا، فردا میبرم آزمایش خون دیگه. امیدوارم به قول ...

عزیزم پسر منم همین ویروسو گرفت فکر کنم اول سرفه های شدیدو بالا اوردن بعد تب کرد بعد تب بدنش ریخت بیرون دونه های قرمز زد 

هر تبی که رزوئلا نیست باید ببرید متخصص اطفال  هر بچه یه مدله هشت روز تب هم دیدم همراه با اسهال ...

روز اول بردم متخصص اطفال، فردا میبرم آزمایش😭😭😭

عزیزم پسر منم همین ویروسو گرفت فکر کنم اول سرفه های شدیدو بالا اوردن بعد تب کرد بعد تب بدنش ریخت بیر ...

من هیییییچی فقط تب. ده روز پیش یه دلدردی داشت بردم دکتر گفت احتمالا آلرژی به غذای جدیده، رژیم داد بهش.