توی خانواده ی ۵نفری یهو میبینی یکی بد میشه .چه برسه به یه قوم. همه مثل هم نیستن که.ذات آدما مهمه.
اینو بعضیا متوجه نمیشن ک یه عده میگن ترکا.لرا.کورداوغیره خوب مطلقا یه عده میگن بدن
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
آب و هواشون اینطوری خواهر... همه انقلاب ها از تبریز شروع شده... از مغول بگیر تا برس به آخریش... آ ...
😂😂😂
خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
❤ فک می کنید تو طول تاریخ چرا اینقدر جنگ داشتیم چون مثلا قوم آشور خودش رو از تمدن عیلام برتر می دون ...
تعصب الکی
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
😂😐خوبیتشم اینه ترکا ب هرزبونی بگی مستلط هستن😂ترک کرد فارس عربی زبان همه نوع موارد چون راحت یاد میگیرن 😐مرداشون بخاطره اون نمیتونن حتی اشتباه کنن😂بخاطره اون میگن دختر بگیر دوتا پسرم اشانتیوم میدیم 😂