2777
2789
عنوان

چه دعواییییی😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 138 پست
توی خانواده ی ۵نفری یهو میبینی یکی بد میشه .چه برسه به یه قوم. همه مثل هم نیستن که.ذات آدما مهمه.

اینو بعضیا متوجه نمیشن ک یه عده میگن ترکا.لرا.کورداوغیره  خوب مطلقا یه عده میگن بدن

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
ای دمت گرم

فک می کنید تو طول تاریخ چرا اینقدر جنگ داشتیم چون مثلا قوم آشور خودش رو از تمدن عیلام برتر می دونست و کشت و کشتار راه می افتاد 

الان دیگه مثلا آدما متمدن شدن تحصیل کردن ولی نتیجه رو میبینیم😐

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب و هواشون اینطوری خواهر... همه انقلاب ها از تبریز شروع شده... از مغول بگیر تا برس به آخریش... آ ...

😂😂😂

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
❤ فک می کنید تو طول تاریخ چرا اینقدر جنگ داشتیم چون مثلا قوم آشور خودش رو از تمدن عیلام برتر می دون ...

تعصب الکی

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
خودت گفتی دیگ چشون   کلا قومیت ها ایران متعصب مردسالارن

😂درعوض اگه مهربون باشه شخصیت داشته باشی ادم باشی دنیارو میریزن پات😐زناشم اگه مهربون باشی از جونشون میگذرن واست 😐ولی ولی اگ خیانت ببین ی ابرویی واست جم جور میکنن تو جهندمم معروف میشی😂

همه جا آدم بد هست ولی متاسفانه ترک ها خودشون این ادم های بد رو پرچم خودشون و قومیتشون کردن. برعکس قومیت های دیگه 

برای همین بین بقیه قومیت ها به این ویژگی ها مشهور شدن 

متاهل   خدایا شکرت   
همیون بگوگیردادن به ترکا 🤦🏻‍♀️

😂😐خوبیتشم اینه ترکا ب هرزبونی بگی مستلط هستن😂ترک کرد فارس عربی زبان همه نوع موارد چون راحت یاد میگیرن 😐مرداشون بخاطره اون نمیتونن حتی اشتباه کنن😂بخاطره اون میگن دختر بگیر دوتا پسرم اشانتیوم میدیم 😂