2777
2789
عنوان

قد ۱۵۷ کوتاهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4993 بازدید | 61 پست
از نظر ژنتیکی که خب پدر و مادر قد بلندی ندارید و طبعا انتظار قد خیلی بلندی نباید از خودتون داشته باش ...

چیکار کنم؟؟

چنین‌نماندو‌چنین‌نیز‌نخواهد‌ماند!🍊🎻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی با یه کفش ساده ۱۶۰ ام کوتاه؟ 

ن ۱۶۰ دیگ کوتاه نیس

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
چیکار کنم؟؟

باید با یک مشاور تغذیه خوب صحبت کنید و البته حاذق ...چون بعضیا فقط الکی چیزهایی که تو نت هست رو بهت تحویل میدن و عملا به درد نمیخورن ...تو نت هم بچرخی و از تجربیات دیگران هم مطلع بشی کمک خوبیه ....مثلا من شنیدم بادوم تو رشد قدی خیلی خیلی خوبه ...یا مصرف کلسیم .....شما حتما یه دکتر برو ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
اون میشع جنین دیک

چرا مسخره میکنی یه بار خودتو بزار جای اینطور ادمی خودش که دلش نخواسته قدش کوتاه باشه

باید با یک مشاور تغذیه خوب صحبت کنید و البته حاذق ...چون بعضیا فقط الکی چیزهایی که تو نت هست رو بهت ...

نمیبرن هههه