2777
2789
هیچ کس آلفا اسلیم مصرف نکنه واقعاً که میگن شیشه داخلشه دروغ نیست...... چون من وقتی میخوردم تا مدتی ...

من جی سی مصرف میکنم جی سی که شیشه نداره؟؟؟من یه حالت بدنم خنثی میشه میشه ریلکس میشم و زیاد حرف میزنم 

خدا یار باشد ولدزنا هزار باشد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من جی سی مصرف میکنم جی سی که شیشه نداره؟؟؟من یه حالت بدنم خنثی میشه میشه ریلکس میشم و زیاد حرف میزنم ...

خوب منم وقتی آلفا اسلیم مصرف میکردم حرررف زیاد میزدم ،انگشتای دست و پام سرد میشد و همچنین اصلاااا اشتها نداشتم 

و درکل اصلا این آشغالارو نباید بخری 

نخوردم ول کردم،تاثیرم نداشت اگه تاثیرم میذاشت اگه بازم میخوردم مطمئنا چند روزه وزنم بر میگشت

من دوستم خورده بود قرص جی سی لاغر شده بود برگشتم نداشت 

خدا یار باشد ولدزنا هزار باشد

من دوستم خورده بود قرص جی سی لاغر شده بود برگشتم نداشت 

درکت میکنم آدم وقتی دغدغت بشه لاغری چشم و گوشت به همه ی حرفایی که حقیقت این قرصای مسخره رو میگه بسته میشه و اگه بهت بگن که نخور ،اما بازم تو به ندای اونی که میگه بخور و لاغر میشی گوش میدی،اما من یه بار دیگه بهت میگم که این قرصارو بزار کنار در عوض یه رژیم با روزی نیم ساعت الی یه ساعت ورزش و حالا برای کمکیش فلفل قرمز و سرکه در آب ،زنجبیل دم کرده هم استفاده کنی(البته یکیشو نه همه رو با هم ترجیحا فلفل قرمز خشک شده تاثیر بیشتری داره و بعد مصرف وعده ناهار خوبه) تاثیر دارن حتی شاید بیشتر از این قرصا