2777
2789
عنوان

🌺خانومای گلم...عزیزای دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 33 پست
نه من یزدیم .عزاداری های مااززنجانیهامعروفتره😅😍

..یعنی اصالتاً یزدی وساکن زنجان هستین..خدا خاله عزیزتون وهمه عزیزان آسمانی را بیامرزه🙏

❤😘 سلام وارادت عزیزان 🍀 وقتتون خوش🙏
..یعنی اصالتاً یزدی وساکن زنجان هستین..خدا خاله عزیزتون وهمه عزیزان آسمانی را بیامرزه🙏

نه من یزدی ام وساکن یزدم 

ممنونم خدارفتگان شماروهم بیامرزه🖤

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

...درشهرزنجان مردم خونگرم جنوب بسیار موفق هستن واصطلاحاً تحویل گرفته میشن والبته یزدیهای عزیز که دریادل هستن ...عروس کویر هست دیگه یزد..👰

...درشهرزنجان مردم خونگرم جنوب بسیار موفق هستن واصطلاحاً تحویل گرفته میشن والبته یزدیهای عزیز که دری ...

...همین امسال..میگفتن که خوزستانیهای عزیز در دسته عزاداری دهه محرم حضور فعال داشته وسازسنتی دمام می زدند..

...

[QUOTE=252449482]...همین امسال..میگفتن که خوزستانیهای عزیز در دسته عزاداری دهه محرم حضور فعال داشته وسازسنتی دمام می ...

...حالا یزد آبرسانی داره عزیز💪

نه من یزدی ام وساکن یزدم  ممنونم خدارفتگان شماروهم بیامرزه🖤

...ایشالا برقرار باشین‌..مشیت الهی بوده ..حالا شما بفرما با قیمت جدید آرد قیمت قطاب یزدی دلاری شده یا هنوز نشده💀الساعه پشمک صنعتی شرکتی سطلی که پونزده تومن بود رسیده به شصت وچهارتومن...یعنی خلایق زورشون به جیب همدیگه رسیده عزیز...واین وسط چه کسی له میشه...مطابق معمول ..اونی که ضعیفتره👀

...ایشالا برقرار باشین‌..مشیت الهی بوده ..حالا شما بفرما با قیمت جدید آرد قیمت قطاب یزدی دلاری شده ی ...

درسته

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
درسته

...شما حساب کن یه کیلو سوهان سفید زنجان واسه دید وبازدید سوغاتی هرچی...سال۹۶قیمت کیلو دوازده تومن ..حالا زده کیلو صد 💀هزارتومن..نون زبون گربه..مخصوص زبون درازها👽کیلو هشتاد هزارتومن..نبات چایی ساده زعفرونی کیلو شیش تومنی هفتادهزار تومن...آخه جناب پزنده ..سودجویی اندازه داره👊

...شما حساب کن یه کیلو سوهان سفید زنجان واسه دید وبازدید سوغاتی هرچی...سال۹۶قیمت کیلو دوازده تومن .. ...

...😭یهویی یه باره ای...قیمت میزنه بالا...

...😭یهویی یه باره ای...قیمت میزنه بالا...

...یعنی انگاری باد به گوش کاسبها خبر رسونده که نسل جدید گلبانوها یه خورده کم حوصله هستن و آشپزی شون اندازه نسل های قبل نیس..

...یعنی انگاری باد به گوش کاسبها خبر رسونده که نسل جدید گلبانوها یه خورده کم حوصله هستن و آشپزی شون ...

...یعنی کاسبها تا زورشون میرسه میتازونند ...بخصوص در قسمت مواد غذایی که میدونند جماعت زن وبچه ..هرچی را بیخیال بشه..دیگه شیکمه خندق بلا سرجای خودش هست....

...یعنی کاسبها تا زورشون میرسه میتازونند ...بخصوص در قسمت مواد غذایی که میدونند جماعت زن وبچه ..هرچی ...

...😳حالا شما بگو ‌.آقا جون ..آقای کاسب مردمدار که هرصبح بسم اله میگی قفل درب دکون وا میکنی ..تیغیدن اندازه داره...یه بسته شیکر پنیر هزار تومنی ..شده بود ده تومن..دیروز زده سی تومن..

...😳حالا شما بگو ‌.آقا جون ..آقای کاسب مردمدار که هرصبح بسم اله میگی قفل درب دکون وا میکنی ..تیغیدن ...

...بگو جناب نون فانتزی...آردت را که ...خدا میدونه ..از نونوایی میگیری یا از بیرون...نونت هم که قدرت خدا میکروسکوپی شده...ذره بینی شده...چه خبره...

...بگو جناب نون فانتزی...آردت را که ...خدا میدونه ..از نونوایی میگیری یا از بیرون...نونت هم که قدرت ...

...ماشالا صنعتی پزها شرکتی پزها هم کم نمیارن از قافله😵

...ماشالا صنعتی پزها شرکتی پزها هم کم نمیارن از قافله😵

...یعنی قیمت یه بسته ساقه ...که بعضی جای غذا میخوردند سیرمیشدند بود سال ۸۹سیصدوپنجاه تومن ..حالا سیزده هزار وپونصدتومن..😱