2777
2789

با خودت و جوونیت این کارو نکن،فقط،میتونم بگم بعدش خیلی پشیمونی داره برات،

کجا اینکه با یه دختر خانم همسن یا کوچکتر از خودت ازدواج کنی کجا ده سال بزرگتر،

مطمین باش اون عشقی که با یه دختر میکنی و هرگز با یه خانم ده سال بزرگتر نمیکنی،

از همه لحاظ،دیگه خودت بدون 

ببخشید رک گفتم

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید

الان تایپیک های قبلی تون رو یه لحظه دیدم بیشترین تایپیکتون در همین مورد بود 

ولا من خودم همسر قبلی ام ۸ سال ازم بزرگتر بود اون خیلی همه چی رو سخت میدید مثلا تا یه مشکلی پیش میومد خیلی حساس بود یااگه‌ من نظری میدادم میگفت توبچه ای ودر آخر هم از هم جدا شدیم چون اصلا علایق مون مشترک نبود

ولی خوب بستگی به طرف هم داره که چطوری باشه 

من فقط تجربه ام رو گفتم که چشمتون بازتر شه نه که بترسید انشالله هرچی قسمت تون هست همون بشه🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکن، اولش خیلی به چشم نمیاد ولی بعد از چند سال تازه میفهمی چقد اشتباه کردی. فکر کن هرحسی تو تجربه میکنی اون ده سال پیش تجربه کرده. وقتی تو 25سالگی و اوج جوونیت، اون نزدیک به چهل و یه انسان پخته هست، وقتی تو 30سالته و میخای بچه داشته باشی اون سنش 40شده و نزدیک به پایان زمان بارداریشه،وووو... من تجربه کردم و اصلا فکر نمیکردم انقدر به مشکل بخورم. دوسش دارم ولی نمیتونم ادامه بدم. دلم نمیاد بهش ظلم کنم و میسوزم ومیسازم

عزیزم این سایت اسمش رو خودشه . یه مشت حرفای خاله‌زنکی تحویل میگیری که هیچ راهنمایی درستی توش نیست . و مهمتر اینکه خانمها اصلا علاقه‌ای به خوشبخت شدن همجنس خودشون ندارن . در این زمینه فقط به متخصص و مشاور مراجعه کن و حرفای اونا رو آویزه گوشت کن . تنها توصیه‌ای که میتونم بکنم اینه که در این ازدواج دختر خیلی بیشتر از پسر اذیت میشه ولی باز هم این حرف صددرصد نیست . میتونه کاملا برعکس باشه . میتونن جفشون خیلی‌ام خوب باشن .همه چی بستگی به خودت داره .اگرم از خانواده مستقل نیستی حالا چه اقتصادی چه عاطفی که اصلا به ازدواج فکر نکن .چون در برابر چنین خانمی باید پخته عمل کنی و بچگانه رفتار نکنی