2777
2789
عنوان

شعر های بچگی😂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 13810 بازدید | 109 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

النگو ملنگو داشتم همه رو كنار گذاشتم رفتم عروس بيارم دم خروس بيارم بقيشو حفظ نيستم😂😶

بقیه ش . . .

همسایه مون مریض بود

دَم خونه شون کثیف بود

بدو بدو دکتر بیار

بنده خودم دکترم

. . . 

دیگه یادم نمیاد

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻♡ ♡ ♡ ♡

یه توپ دارم قلقلیه

سرخ و سفید و ابیه

میزنم زمین هوا میره

هاااا؟چیه داری با ریتم میخونی؟🤨🤨🤨😂

همیشه این دیالوگ لیلا حاتمی توی ذهنم تکرار میشه:👀یه کاری واسه من بکن...چمیدونم! مثلا ساعتتو دربیار بذار روی میز بگو واسه تو کردم.🤛بیا یه کاری کن که فقط واسه من باشه! مثلا روز کاریت بیا اینجا بگو اومدم تورو ببینم. سر راهت گل دیدی عکس بگیر بگو یاد تو افتادم، یه جا شعر شاعر مورد علاقمو دیدی بفرست واسم، ولی دروغی نباش...!🌿یعنی دیدی هیچکاری نیست که دلت بخواد بخاطر من انجامش بدی منو حذف کن از زندگیت.🚶‍♀️👐
آهویی دارم خوشگله فرار کرده زدستم دوریش برایم مشکله کاشکی اونو میبستم کاشکی اونو میبستم

وای خدا سر شاهده من هنوز یوقتایی اینو زمزمه میکنم😂🚶‍♂️

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

عروسک قشنگ من قرمز پوشیدع

تو رخت خواب مخمل آبیش خوابیدع

ی روز مامان رفته بازار اونو خریده 

قشنگ تر از عروسکم هیچکس ندیدهه

عروسک من چشماتو وا کن🧸

وقتی ک شب شد انوق لالا کن

بیا بریم توی حیاط با من بازی کن 

توپ بازی و شن بازی و طناب بازی کن🤍✨

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

مامانم گفته به من دست تو دماغم نکنم

گیگیلی در نیارم شوت نکنم....

همیشه این دیالوگ لیلا حاتمی توی ذهنم تکرار میشه:👀یه کاری واسه من بکن...چمیدونم! مثلا ساعتتو دربیار بذار روی میز بگو واسه تو کردم.🤛بیا یه کاری کن که فقط واسه من باشه! مثلا روز کاریت بیا اینجا بگو اومدم تورو ببینم. سر راهت گل دیدی عکس بگیر بگو یاد تو افتادم، یه جا شعر شاعر مورد علاقمو دیدی بفرست واسم، ولی دروغی نباش...!🌿یعنی دیدی هیچکاری نیست که دلت بخواد بخاطر من انجامش بدی منو حذف کن از زندگیت.🚶‍♀️👐
دستمال من زیر دختر آلبالو گم شده سواد داری      نچ نچ  .......

دستمال من زير درخت آلبالو گم شده

سواد داري؟

نوچ نوچ

بي سوادي؟

نوچ نوچ

پس تو خر من هستي!!!!!!!!!!!!!!

يني من عاشق اين تيكه آخرشم. رسما طرفو تخريب شخصيتي ميكرديما😂😂

عروسک من لالاش میاد شب ک بشه باباش میاد

میاد با اسب سم طلا 

براش قاقا میاره جام طلا میاره 

جام طلا تو گردنش میفته روی پیرهنش

جیرینگ جیرینگ میکنه براااش