2777
2789
عنوان

بارداری؛عقد؛سقط ‌کی تجربه داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 66 پست
بکی از فامیل شوهرم تو عقد قرار بود جدا شن چون پسر ه یکی دیگه میخاست....دختره وقتی فهمید باردار شد هو ...

اخه ما پول هم نداریم بخوایم عروسی بگیریم جدا از اینکه شوهرمم نمیخوادش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر طور شده سقط کن بعدم طلاق بگیر زندگی که مشکل داره با اومدن بچه فقط مشکلاتت صدبرابر میشه دو روز دیگ ...

راست میگی اما میگن اه داره میگرتت دست به طلا بزنی خاک میشه گفتم خب وقتی باباش نخوادش کسی نخوادش من چ جور بزرگش کنم میگه محکم وایسا ازش دفاع کن

خدا منو بکشه انقد که گریه کردم حال ندارم کاش پول داشنم‌میرفتم از ایران خودم رو چشام بزرگش میکردم اله ...

هعی🥺

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

عزیزم بیخود کرد لگد بزنه بگو مگه خودم تنهایی حامله شدم 

برو به مادر شوهرت اینا بگو چه حرفی میزنه اگر پول هم ندارید نهایت بگو عروسی نمیخواهم بریم سر زندگیمون اگر باز عرضه نداره عزیزم بگو باشه سقط میکنم ولی هم تو و همه بچه رو با هم  طلاقم بده

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
راست میگی اما میگن اه داره میگرتت دست به طلا بزنی خاک میشه گفتم خب وقتی باباش نخوادش کسی نخوادش من چ ...

شوهرت میدونه؟ 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
نکنی ها ممکنه هیچ وقت بچه دار نشی زیر بار نرو 

از همین میترسم 😔😔😔اما وقتی کسی پشتم نیست چیکار کنم شده باشه یه چیزی به خوردم میده گفتم باهاش حرف بزنم راضی نشد بگم بریم زیر نظر دکتر خوب سقط کنم

تا قلبش تشکیل‌ نشده میتونی سقط کنی ولی اگه قلبش تشکیل شه خیلی سخته سقطش  زود باید تصمیم بگیری ...

اره تا فردا ببینم چند وقتشه به شوهرم میگم و ۳ روز بهش وقت میدم تصمیم بگیره تا شکل نگرفته خدا منو بکشه براش