silverrmoon مدیر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 875 عنوان پیشه کمکم کنین (دانشگاه فرهنگیان و کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 20 پست من میخاستم برا دانشگاه فرهنگیان بخونم بعد استادم گفت میتونی فقط کنکور زبان بدی و راحت تر فقط با خوندن یه کتاب فرهنگیان زبان دربیاریحالا توش موندم کدومش بهتره کنکور انسانی بدم و آموزش ابتدایی در بیامیا فقط زبان بخونم و دبیری زبان؟؟به شدت سر درگمم خسته... کاربری دست سه نفره... 1401/06/21 | 20:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
silverrmoon مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 875 کدومش راحتتر میشه؟؟ کنکور انسانی بدم راحتتر تر فرهنگیان در میارم یا دبیری زبان خسته... کاربری دست سه نفره...
silverrmoon مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 875 گفتن عمومی هاش هم حذفه بعد راحت تر نمیشه اگه تمرکزم بزارم رد فقط زبان فرهنگیان راحت تر در بیام؟؟؟ خسته... کاربری دست سه نفره...
silverrmoon مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 875 اگه آدم باحوصله ای هستی دبیر ابتدایی اگر نه دبیری زبان فک کتم بتونم به احتمال زیاد خسته... کاربری دست سه نفره...
silverrmoon مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 875 امسال شهر ما دبیر زبان فقط ۱ نفر برداشت. ظرفیت زبان امسال خیلی خیلی کم شده بود . بنظر من اکه ... جدا؟کنکور انسانی رو ک میدم ولی شاید فقط تمرکزم رو بزارم روی زبان خسته... کاربری دست سه نفره...
mahbanoojon عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 2628 کلا من در هر صورت دانشگاه فرهنگیان دوس دارم بیارم ولی موندم کدومش اسونتره اسونتری نداره. من امسال با تراز 7800 حتی دعوت به مصاحبه هم نشدمبنظرم همون انسانی رو ادامه بده ولی خیلیییی تلاش کن زیر 1000 بشه رتبتزبان پذیرشش خیلی کمه. بعضی استانها هم اصلا پذیرش ندارن
silverrmoon مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 875 اول علاقتونو ببینین . در کل فکر کنم زبان کمی آسون تر باشه خودم دو دلمهدفم دانشگاه فرهنگیانهحتی شروع کرده بودم به خودندن درس دهم ولی دو دل شدم اینکه تمرکزم بزارم رو زبان و راحتتر فرخنگیان زبان در بیام یا آموزش ابتدایی خسته... کاربری دست سه نفره...