2777
2789

امروز سرکار یه پسر شیرینی راحت الحلقوم آورده بود.

بعد همکار من که مرد هست به پسره گفت جوک راحت الحلقوم رو شنیدی؟ منم با اینکه نشنیدم خندم گرفت 

اون پسر هم خندید

همکارم به اون پسره گفت شنیدی داری میخندی اونم گفت نه بعد همکارم گفت یادم بنداز بهت بگم

بعد من که خندم گرفته بود بحث رو عوض کردم

الان میترسم خیلی جوک بدی بوده باشه فک کنه من واسه اون جوکه میخندم بگه تو دلش چه پروعه میخنده🤦🏻‍♀️😂

چی هست جوکش

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

احتمال زیاد رو همکارت کراش داری که تا الان تو دغدغه و استرسشی 😂

همون کاربر گیسو بلک سابق🙆‍♀️🕺 تا نی نی سایت نمونیم آروم نمیگیگیگیریمممم، تا خوننن در رگگگ ماسسسسسسس نی نی خونه ی ماس😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن من ازاین سوتیا زیاد دادم جلو همکارام 🤣🤣🤣خودتو بزن به اون راه

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
نه والا زن و بچه داره تازه فامیلم هست چون فامیله تو فکرشم 😂🤦🏻‍♀️

اهااا😂😂 پس میفهمم حستو، حس بدیه

همون کاربر گیسو بلک سابق🙆‍♀️🕺 تا نی نی سایت نمونیم آروم نمیگیگیگیریمممم، تا خوننن در رگگگ ماسسسسسسس نی نی خونه ی ماس😎
خدا کنه خیلی چیز بدی نبوده باشه😂🤦🏻‍♀️ آبروم میره

من یه ضرب المثل بد تو استانمون هست من فقط اولشو بلد بودم هی میگفتم تو جمع همکارا میدیدم میخندن یه بار به شوهرم گفتم گفت خااااک بعد بقیه شو گفت بهم فکر کن تو بقیه ش ب ا س ن و اینا بود🤣🤣🤣

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
من یه ضرب المثل بد تو استانمون هست من فقط اولشو بلد بودم هی میگفتم تو جمع همکارا میدیدم میخندن یه با ...

یاااا خداااا😂😂😂😂 پس خدا رو شمر تنها نیستم اکه چیز بدی بوده باشه😂😂😂😂