2821
2789
عنوان

بد رگ بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 9188 بازدید | 31 پست

منم با اینکه تموم رگ هام نمایانه اولا از آمپول میترسیدم هر چی میخواستن سرم بزنن میترسیدم آمپول رو میزدن تو رگا ترس داشتم رگا در میرفتن ی بار یادمه دو دستم باهم هشت بار سوراخ کردن آخر نیمه بیهوش شدم ولی الان سر کرونا ترسم ریخت و کلا همون اول رگ پیدا میشه فک کنم علتش ترسیه ک از سرم زدن داری باشه اگرم نمیترسی بعضیا کلا این مدلین دستاشون رگ نمیده باید سوراخ سوراخ شن😂 باید پرستاره هم حرفه ای باشه بدونه کجا می‌تونه بهتر رگ بگیره

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اینطور که مشخصه به نظرم پرستارا بلد نیستن رگو پیدا کنن انقدم پول میگیرن آخرش همرو به فنا میدن بهم گفت پول سرم دادی وایسا بزنم منم گفتم از جونم سیر نشدم فرار کردم از دستش خاک بر سر کادر درمان بکنن

خود ترسیدن یا اضطراب داشتن باعث میشه رگ سخت پیدا بشه

بهتره همیشه قبل آزمایش دادن به اندازه کافی آب بخورید چون خود کم آب بودن باعث میشه رگ پیدا نشه

مابقیش دیگه مربوط به آناتومی بدن فرد و مهارت نمونه گیره 

خود ترسیدن یا اضطراب داشتن باعث میشه رگ سخت پیدا بشه بهتره همیشه قبل آزمایش دادن به اندازه کافی آب ...

من تپل هستم و افزایش وزن دارم ورزش هم نمیکنم سیگار هم میکشم و خیلی هم استرس دارم

ینی بترسیم رگا مخفی یا کوچیک میشن؟

بله نباید بترسی رگ ها در میرن حتی اگر رگی ازت رو گرفته باشند و سرم وصل باشی ترس داشته باشی از زیر سرم هم در می‌ره و یهو میبینی دستت میسوزه من خودم همین شد سرمم وصل کرد پرستاره ولی گفتم داره میسوزه دستم میگف چیزی نیس گفتم خیلی میسوزه بعد متوجه شد از ترسی ک داشتم رگم در رفته و سرم داشته تو پوست میرفته می‌سوخته بعد درآورد مجدد ی جای دیگ دستم زد گریم درومد ها ولی پرستاره داد زد بخدا اینبار اگ بترسی الا بچه ک نیسی بابام بنده خدارو هم بیرون کرد ک دخترتون لوس نکن 

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
بله نباید بترسی رگ ها در میرن حتی اگر رگی ازت رو گرفته باشند و سرم وصل باشی ترس داشته باشی از زیر سر ...

من خیلی میترسم آدم ترسویی هستم ۳۱ سالمه ولی خیلی میترسم

من تپل هستم و افزایش وزن دارم ورزش هم نمیکنم سیگار هم میکشم و خیلی هم استرس دارم

وای بیماری قلبی میگیری با این وضع ورزش کن خیلی خوبه روحیه تم عوض میشه.سیگارم ترک کنین خیلی ضرر داره

کاربری واگذار شد

وای بیماری قلبی میگیری با این وضع ورزش کن خیلی خوبه روحیه تم عوض میشه.سیگارم ترک کنین خیلی ضرر داره

تو زندگیم هیچ سرگرمی ندارم تنهام سیگار فقط تنها سرگرمیمه

من خیلی میترسم آدم ترسویی هستم ۳۱ سالمه ولی خیلی میترسم

من ک الان ها ترس ندارم و همش میرم آزمایش خون و کلا اگر دکتر سرم هم برام بنویسه میزنم حس باحالیه سرم زدن تا همین پارسال من فوبیا آمپول داشتم ولی نمد شنیدید یا ن میگن تنها راه رهایی تحمل امر تحمل ناپذیره،با ترست مواجه شو ک بریزه

پس اینطور که مشخصه به نظرم پرستارا بلد نیستن رگو پیدا کنن انقدم پول میگیرن آخرش همرو به فنا میدن بهم ...

شعورت کجاست اولن پولش کاملا تو جیب اونا نمیره دومن وظیفشونه اول باید ب یه خر مث توبگن ثبت کن دارو هاتو..هرچند واسه تو نباید کاری کرد. اونا نباشن که یکی مث توبدبخته بیچاره...ادم قدر نشناس بمون تا عمت بیاد سرمتو وصل کنه یا امپولتوبزنه شاید نمردی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز