2777
2789
عنوان

خرید مشهد

1455 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها خوبید ؟

من ۷۰۰ تومن دارم بعنوان یه نوجوو‌ن‌ که همین پنچشنبه قراره بریم مشهد ازش استفاده کنم یعنی خریدو‌ اینا بنظرتون چیا باهاش بخرم خودم تو فکرم هست یه مانتو و کیف باهاش بگیرم ولی اینجا هم گفتم یذره بهم پیشنهاد بدین ۳ میلیونو‌ خورده ای تو کارتم هست ولی اونو‌ واسه یه کار واجب دیگه گذاشتم فعلا همینقد‌ دارم .

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفر سلامت 

خاهش میکنم اونجا رفتی دعا کن امام رضا منم بطلبه بیام زیارت.لطفا فراموش نکن 

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 

سلام میشه لطفاً از تاپیک شما از لاغری چی میدونید من بازدید کنید و از اطلاعاتتون بگید و از اطلاعات دوستان بهره ببرید.🌷🌷💜💜

با تشکر و عرض پوزش از استارتر عزیز بابت پست بی ربط با موضوعشون 🙏🏻🙏🏻💜❤💞❣️

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 

سلام

سفرت به سلامت

به نظر من یه چی بگیر که همیشه داشته باشیش و برات به یادگار از مشهد بمونه

مثل یه نیم ست نقره و فیروزه یا یه جاجواهری زیبا

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
مشهد تولیدی هس ارزونتره مثلا مانتو 250/350 کیف200/100

ادرسشو‌ میدونید؟؟؟؟

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
سمت خیابون ۱۷ شهریور مناسب بود قیمتا ب نظرم  التماس دعا💫

مرسی ممنونم

سفر سلامت  خاهش میکنم اونجا رفتی دعا کن امام رضا منم بطلبه بیام زیارت.لطفا فراموش نکن

چشم عزیزم حتما ایشالا که میطلبه