2777
2789
عنوان

ترکای عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 46 پست

بعضیا فقط خودشونو خوب می‌دونن بقیه قومیت ها بدن،چند هفته پیش یه نفر اومده بود تاپیک زده بود که چقدر رشتی ها بد هستن،الکی میگن رشتی ها خوبن،الان اومدیم رشت از بالای ده نفر آدرس سوال کردیم بهمون توهین کردن🤣،مگه میشه از یه انسان آدرس بپرسی بعد الکی بهت توهین کنه!؟ واقعا فک کنم بعضیا خودشون مشکل دارن ،همه‌ رو بد میبینن

فهمیدم ممنون  الان تو یک تاپیک دیگه بودم داشت دعوا می شد نی نی یار اومد قفل کرد  الان ای ...

آره منم بودم نی نی یار قفل کرد 

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هر چند وقت یبار سر ی قومی دعواس 🤦🏻‍♀️ یبار عرب و عجم یبار ترک و ... یبار میان ب لرها توهین میکن ...

واقعا چه کاریه یاد این بچه مهد کودکی ها می افتم 

تو بدی من خوبم تو زشتی 

واقعا که 

خب من از ترک ها خوشم نیاد مگ باید اسلحه بزارید رو سرم ادم و بگید غلط میکنی ک خوشت نمیاد؟ فازتون؟ این ...

عزیزم توهین نکن .منم نمیگم شما خوشتون بیاد .حرف منم اینه هممون از یه کشوریم .احترام همو نگه داریم .

خب من از ترک ها خوشم نیاد مگ باید اسلحه بزارید رو سرم ادم و بگید غلط میکنی ک خوشت نمیاد؟ فازتون؟ این ...

شما ها خودتون رو جمع کنید ببینیم باباااا

یعنی چی از ترکا خوشت نمیاد 

ترکا هم از شما ها خوششون نمیاد

خاک تو سر آدمایی که نژاد پرستی میکنن

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
لابد تو خوبی شیر کاکائو  بدون شکر افزوده

🤣🤣🤣🤣

اگه یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه دور از جون سوار آدم میشن میگن اینا نفهمن نمی‌فهمن که

بزار فکر کنن نفهم هستیم 

من خودم رو لایق بحث کردن با هرکسی نمی دونم 🙂

جواب ابلهان خاموشین هست 🙂

بزار فکر کنن نفهم هستیم  من خودم رو لایق بحث کردن با هرکسی نمی دونم 🙂 جواب ابلهان خاموشین هس ...

بله درسته ولی نه هرجایی