2777
2789
عنوان

لیزر جلسه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 3166 بازدید | 92 پست
سوپرانو آیس پلاتینیوم ، ممنون ،حتما دفعه بعد بهتر شیو میکنم ،ایندقعه یه جاهایی از دستم در رفته یود

یه ژیلت درست حسابی بگیر قشنگ بزن، اون وقت دردت هم انقدر زیاد نمیشه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
نه درسته باید روز قبل باشه اگر همون‌روز شیو‌کنی پوست خشک میشه نمیتونن اون درجه رو بیشتر بزنن چون اح ...

اگه مرطوب کننده شب قبل بزنیم ب بدن، ایرادی داره؟ چون گفت روزی که میای هیچی نزن ب بدنت، شب قبل چی؟ جذب میشه دیگه تا اونموقع 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم بخدا بعد این سعی زیاد ژیلت نکشی بزار موهات قشنگ بعد لیزر تا دو هفته در بیاد خودش بریزع 

من که از ماه پیش بجز بیکینی شیو نکرده بودم اصلا تا روز قبل لیزر، کل موهام ریخته بود، اونایی هم که درومده بود خیلی نازک، راضی بودم واقعا

یه ژیلت درست حسابی بگیر قشنگ بزن، اون وقت دردت هم انقدر زیاد نمیشه 

ژیلتم عالی هست، فقط پسرم نمیزاره قشنگ شیو کنم، آنقدر پشت در حموم عر زد و گریه کرد ،نفهمیدم اصلا چکار کردم🥴

ژیلتم عالی هست، فقط پسرم نمیزاره قشنگ شیو کنم، آنقدر پشت در حموم عر زد و گریه کرد ،نفهمیدم اصلا چکار ...

وقتی آقای شوهر هست بگو نگهش داره

امضا ندارم اثر انگشت زدم
من که از ماه پیش بجز بیکینی شیو نکرده بودم اصلا تا روز قبل لیزر، کل موهام ریخته بود، اونایی هم که در ...

اره منم خیلی از بیکینی راضی بودم من جلسه اول تا دو هفته شیو نکردم بعد دو هفتع شیو کردم یبارم همین چند روز پیش یساعت قبل لیزر واقعا  درد نداشت خیلی راضیم 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
وقتی آقای شوهر هست بگو نگهش داره

اقای شوهر مثلا بودن  زورش نمی‌رسه ب پسرم، اضطراب جدایی گرفته پسرم باید همش من توی دیدش باشم، اونم با پسرم نشسته بود جلوی حموم دوتایی جیغ میزدن 😁😁🤣🤣🤣

اره منم خیلی از بیکینی راضی بودم من جلسه اول تا دو هفته شیو نکردم بعد دو هفتع شیو کردم یبارم همین چن ...

انشالله همه موهای زایدمون بریزه راحت شیم، من واقعا با بچه کوچیک نمی‌رسم دیگه شیو کنم، واقعا نیاز داشتم ب لیزر

یعنی چی قشنگ میخوابی؟🥴😫🤔یعنی دردش زیادتره ؟خب شاید منو خدا دوست داشت زودی موها از ریشه درومد😁

نه دیگه بعنی درد نداری خوابت میگیری

حداقل ۸ جلسه طول میکسه 😁😅

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
اگه مرطوب کننده شب قبل بزنیم ب بدن، ایرادی داره؟ چون گفت روزی که میای هیچی نزن ب بدنت، شب قبل چی؟ جذ ...

من هیچی نمیزنم

فقط بعد لیزر پماد میزنم هر ۶ ساعت

بعد از ۲۴ ساعت دوش میگیرم

من چون پوستم خشکه بعد لیزر خارش میگرفتم

از شامپو‌بدن استفاده کردم درست شد😐

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
2790
2778
2791
2779
2792