2777
2789
عنوان

لیزر جلسه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 3166 بازدید | 92 پست
من خیلی پشمالو تشریف دارم اخه، یکی از دلایل درد زیادم هم موهای ضخیم هست،

ربطی نداره عزیزم من الان تو شارژم و درواقع یه جاهایی اصلا دیگه مو نداره ولی باز وقتی میزنه درد داره تازه من کندلا جنتل لیز میرم که کولینگش فوق العاده قویه انقد ک یخ میزنم اما چون درجه بالاتر رفته اونجایی ک شات میزنه دردش کاملا حس میشه حتی اگه مو رشد نکرده باشه 

همون شور.ت ماماندوز سابقم نمیدونم چرا تعلیق شدم فکر کنم نی نی یار با مادر شوهرش دعواش شده نتونسته چیزی بگه سر من خالی کرده  تو امضای کاربری قبلیم گفته بودم ک مردونگی با  مرد بودن یکی نیست الانم میگم لازم نیست نر باشی تا مردونگی داشته باشی همین که یه جا میتونستی پا رو ضعیف تر از خودت بزاری اما نزاشتی ،میتونستی زخم زبون بزنی اما نزدی میتونستی خیانت کنی اما نکردی ،میتونستی دل بشکنی اما نشکوندی و.. بدون تو ته مردونگی هستی حتی اگه یه دامن گلدار تنته و یه چارقد سرت ،میخوام به همه مردا و زنایی ک در حق شریک زندگیشون خیانت کردن بگم این که یه هرزه که با همه میپره بهت پا داده و نفر سوم رابطت شده نشون دهنده این نیست ک  تو خیلی خاص و جذاب و زرنگی ،مگسا همیشه میرن دنبال گوه هرکی ام با مگس بپره ته مونده گیرش میاد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باید بی حسی زد

اره ولی من جلسه اول و دوم اصلا نفهمیدم انشالله ک تا اخرش همینجوری باشه نیاز ب پماد نباشع بعضیاذمیگن پماد تاثیرشو کم میکنه

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
لخت مادرزاد؟ 🥲نمیشود لباس زیر بپوشیم؟

من یکی از دوستام که خیلی حساس بود ب منشی مرکز گفته بوده و ش ورت لامبادا پوشیده بود موقع لیزر و، ولی ب نظر من فرقی نداره، در کل باید یکم خودتو بزنی ب بیخیالی

موهات در چه حد رفته 

من دوساله ک میرم الان ۶ ماه یبار میرم تقریبا ۷۰ درصد در نمیاد بقیه اش هم نازک تر از قبل 

همون شور.ت ماماندوز سابقم نمیدونم چرا تعلیق شدم فکر کنم نی نی یار با مادر شوهرش دعواش شده نتونسته چیزی بگه سر من خالی کرده  تو امضای کاربری قبلیم گفته بودم ک مردونگی با  مرد بودن یکی نیست الانم میگم لازم نیست نر باشی تا مردونگی داشته باشی همین که یه جا میتونستی پا رو ضعیف تر از خودت بزاری اما نزاشتی ،میتونستی زخم زبون بزنی اما نزدی میتونستی خیانت کنی اما نکردی ،میتونستی دل بشکنی اما نشکوندی و.. بدون تو ته مردونگی هستی حتی اگه یه دامن گلدار تنته و یه چارقد سرت ،میخوام به همه مردا و زنایی ک در حق شریک زندگیشون خیانت کردن بگم این که یه هرزه که با همه میپره بهت پا داده و نفر سوم رابطت شده نشون دهنده این نیست ک  تو خیلی خاص و جذاب و زرنگی ،مگسا همیشه میرن دنبال گوه هرکی ام با مگس بپره ته مونده گیرش میاد. 
واقعا؟؟ آخه شنیدم میگن باید یه کوچولو نوک‌ بزنه مو،شما مطمینید؟

ن اپراتور من کفت اون اثری لیزر موقع انجام کار میزاره باید باید رو فولیکول مو باشه وگرنه توک مو قدرتشو میگیره و فولیکول کمتر میرسه و همچنین مو باشه رو پوست 

پوست خیلی میسوزه 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
چرا ولی فکر میکردم دیگه یکم موها ریخته جلسه دوم درد نداره، کولینگ هم داشت، پوستم خنک بود ولی سوزن سو ...

تا وقتی مو تو ریشه اس این درد هست

جلسات اخر قشنگ میخوابی😂

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️