2777
2789
چرا عزیزم 

دوسال یکی دیوونه وار عاشقم بود قرار بود‌نامزد کنیم اما ی مشکلی پیش اومد

هنوزم‌بهم‌زنگ‌میزن ولی بای دختره دیگ هم‌هست‌میخوام ترکش کنم اما نمیتونم توروخدا یکی راهنماییم‌کنه بگه چیکارکنم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
چرا

پایین ترگفتم دلیلش رو 

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از گشنگی هلاکم پریودم هیچی ناهار نزاشتم حال و حوصله نداشتم اصلا

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 
دوسال یکی دیوونه وار عاشقم بود قرار بود‌نامزد کنیم اما ی مشکلی پیش اومد هنوزم‌بهم‌زنگ‌میزن ولی بای ...

اگر با کس دیگست زندگی خودتو خراب نکن..سخته آره میدونم ولی حتما حکمتی توشه با یه مشاور درتماس باش

اناالله وانا علیه راجعون😐🌱

دوستان بااجازه من دار فانی رو وداع گفتم

خونمم گردنه اسیه دیمو بگیرین قیمه بدین توسایت🤣 حواستون باشه قیمه هارو نریزن تو ماستا

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

من به دخترم گفتم امروز ناهار پا تو برنج خیس کردو رفت خونه مامان بزرگش بعععععد بیاد بپزه منم دیدم الان دیگه همسر جان میاد پاشدم خودم دمپختی ماش پختم اما انقد خوابم میاد که گشنگی یادم رفته

وقتی آدمای خوب زندگیمونو می پیچونیم،این پیچ زندگیه خودمونه که هرز میشه.
دستور پلیز❤️

مقدار دقیقش برای یه بسته جامبو شلز نمیدونم به نسبت تعداد شلزی که میخوای درست کنی چرخ کرده یا ژامبون یا مرغ یکی از اینارو تفت بده با پیاز و فلفل دلمه ای و رب مواد که آماده شد شلز هارو تو آب بپز مثل ماکارونی آب کش کن تا به هم نچسبن کف ظرفی که میخوای توش بچینی رو با روغن چرب کن بعد مثل دلمه مواد آماده شده رو یکی یکی تو شلزا بریز + پنیر پیتزا بچین تو ظرف در آخرم روی کل ظرف پنیر پیتزا بریز تا یکدست بشه بزار تو فر دمای ۲۰۰ درجه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ای بپزه و پنیراش آب شه حاضره

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
سفره رو بنداز اومدم🤣🤣🤣🔪

بدو بیا گرسنمههههههههههههههه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️