2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته من تاپیک زدم ما هر چی دعوا کنیم بازم زن و شوهریم یکی میشیم عزیزم نیاز نیست تو سر من بکوبین که ...

🙄🙄🙄 خیلی خوب من همش برات ناراحت بودم  چون تو تاپیکات همش اظهار ناراحتی میکردی (من علم و غیب ندارم که از تو دلت با خبر باشم) الان با این این حرفت دیگه دلسوزیم نمیاد و برات ناراحت نمیشم چون همش فکر میکردم شرایط تو بده 

موفق باشی 

درضمن تو با این کارات و این تاپیکات روح و روان این همه دختر و مادرو بهم میزنی..... پس اگه خوشبختی چرا میای تاپیک میزنی و گریه می‌کنی شوهرم بهم ‌‌‌‌‌‌‌‌توجه نمیکته،شوهرم جواب پیاممو نمیدع،زنگ میزنم جواب منو نمیده، پیامو سین می‌کنه و جواب نمیده و بهم گفته قبلاً عاشق یکی دیگه بودم و..... 

درسته من تاپیک زدم ما هر چی دعوا کنیم بازم زن و شوهریم یکی میشیم عزیزم نیاز نیست تو سر من بکوبین که ...

با این طرز نوشتنت مطمنم پیش خودت فکر می‌کنی من قصدم خراب کردن زندگی تو هست و حسودی میکنم چون با آدم های روستایی و بی سواد برخورد داشتم میدونم طرز فکرشان چطوریه 

خانومی شوهرش آوردش تو کوچه کتکش میزد و خرجی بهش نمی‌داد روستایی و بی سواد بود بهش گفتم برو شکایت کن و از حقت دفاع کن می‌دونی چی گفت بهم؟؟؟ 

دقیقااا جواب تو رو داد گفت:« هرچی باشه شوهرمه سرمو حتی ببره اون شوهرم هست و من هر کاری کنه باهام باهاش میمونم  ( در صورتی که خدا شاهد بود قصدم کمک بهش بود) 

با این طرز نوشتنت مطمنم پیش خودت فکر می‌کنی من قصدم خراب کردن زندگی تو هست و حسودی میکنم چون با آدم ...

عزیزم فکر کنم بی سواد و روستایی خودت باشی نه ما بعدشم چه ربطی داره که فکر کنم حسودی می کنی داستان اون زن به من ربطی نداره چون همه یکی نیستن

آره میتونم بپرسم خودت و شوهرت تا کلاس چندمی سواد دارید؟؟؟ وقتی ۱۵ سالته و متاهلی؟؟؟ 

هر چند سواد داشته باشیم به خودمون ربط داره 

باشه شما با سواد تو شهری😏انگار ما تو کوه زندگی می کنیم

هر چند سواد داشته باشیم به خودمون ربط داره  باشه شما با سواد تو شهری😏انگار ما تو کوه زندگی می ...

خب گفتم که عزیزم من با بقیه کاربرا که حرف میزنم کسی مثل شما جبهه نگرفت چون من فقط از رو خیر خواهی باهات حرف زدم 

ولی امثال شماها توهم میزنید و دعوا میکنید انگار تا همین دیروز نبود که تو گفتی شوهرم رفته جایی که عشقش بود و جواب منو نداد منم الان بهت گفتم خودتو حیف نکن بعد تو جواب دادی هرچی باشه ما ژنو و شوهریم باز بهم برمیگردیم 😏🤣  

حالا فهمیدیم این دعواهاتون مشکل از شوهرت نیست و مشکل از خودته 

ببین چه روزی بهت گفتم این شوهرت تو سن ۳۵ سالگی می‌ره یه زن دیگه میگیره 

هر چند سواد داشته باشیم به خودمون ربط داره  باشه شما با سواد تو شهری😏انگار ما تو کوه زندگی می ...

آخه بچه ۱۵ سالته الان همسن خواهر زاده منی اون داره تو بهترین مدارس درس میخونه و با دوستاش خوش میگذرونه و همش تفریح و بیرون و بعدش می‌ره دانشگاه و مسافرت و اینا 

تو هم هی تاپیک  بزن شوهرم جواب پیاامم نمیده

خب گفتم که عزیزم من با بقیه کاربرا که حرف میزنم کسی مثل شما جبهه نگرفت چون من فقط از رو خیر خواهی با ...

به دل نگیر حالا😂اگه رفت گرفت اون عین اون زنه که شوهرش تیکع تیکه کرده تو دیگ بخار انداخته اون کار می کنم نظرت چیه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدا نکنه 😀

به دل نگیر حالا😂اگه رفت گرفت اون عین اون زنه که شوهرش تیکع تیکه کرده تو دیگ بخار انداخته اون کار می ...

عزیزم از حرفام ناراحت شدی؟؟ 

ببین حرفام اگه تلخ باشه من فقط می‌خوام چشات باز کنی 

وگرنه نه تو منو میشناسی نه من تو رو 

اکی؟