2777
2789
بگو عزیزم 😍راحت باش  

من تاپیکاتو خوندم بنظرم شوهرتون هم بخاطر سنش رفتارش  اینه و هم اینکه چون تورو بچه دیده داره ازت سواستفاده میکنه.حواستو جمع کن.قدرتمند باش.الان اول ازدواجته وا بدی تا آخرش همینه.اگر دیدی جواب زنگاتو نمی‌ده زنگ نزن تا زنگ بزنه،اگر دیدی سرد شده سرد شو معذرت نخواه زیاد.بارها تو تاپیکات دیدم الکی معذرت میخوای.ضعیف باشی شوهرتو از دست میدی و بدتر و بدتر میشه روز به روز.اگر گفت زیاد چت نمیکنی نگو تو درست میگی چون میدونم چت میکنی باهاش زیاد هیچی نگو.به خودت اهمیت بدی بهت اهمیت میده.درباره فعالیتای مفیدت باهاش حرف بزن بزار فکر کنه به جز اون زندگیتم برات مهمه.کتاب بخون درباره کتاب خوندنت بهش بگو.صبح پیام بده عزیزم من امروز خیلی سرم شلوغه اگر گفت چرا و چه خبره بگو میخوام کتاب بخونم ،فیلم ببینم و یه سری مطالب علمی یاد بگیرم.نزار فکر کنه زندگیت خلاصه میشه تو اون‌.میدونم سخته که قهر کنه و جوابتو نده و قلبت هزار تیکه میشه ولی الان اگر وا بدی کلاهت پس معرکه اس.حالا از بحث سن کمت می‌گذرم ولی نزار سوارت بشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عه وا تو همونی که ی تاپیک زده بودی شلوار شوهرتو چجوری اتو کنی بعد ترکیدی ؟ 

عع این تاپیکو یادمههه...

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
منم تو تاپیگ قبلی دیدمت برا بار اول😂

من که معروفم تو سایت همه میشناسنم 🤧😪

چطور تا حالا منو ندیدی😂🤔

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
منم دیدمت 😍🧡

💚💚خوشوقتم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!