2777
2789
🤣🤣سلامت باشی.ولی بخدا دلیل داشتم مربیم انقد افتضاح بود انگار هیچی یادم نداده بود همینم که بار پنجم ...

😅اها پس حق داشتی

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو برگه ای که بهت میدن هم تعداد امتحان آیین نامتو میزنه هم تعداد شهریاتو😂

اهههه حیف شددد

اخه شنیدم بعضیا مرض دارن حتما بار اول ردت میکنن

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
آفرین که بالاخره گرفتی  یه سوال فقط  بار چهارم ردشی باید دوباره 12 جلسه برداری؟

نه بابا.من دوبار اول برام کلاس اجباری نوشت بعد دوبار دیگه جلسات اختیاری بود یعنی میخواستی میرفتی نمیخواستیم که هیچی.ولی اجباریارو باید بری اگه بعد رد شدن برات بنویسه

وای حیف بود  این همه پول دادی اخرش ول کردی

خدایی خسته شدم از ساعت هشت صبح تا دوازده اونجا میموندم اخرشم بی دلیل گیرمیدادن ردمیکردن اصلا اینا با زنا مشکل داشتن بهترین رانندگی هم میکردی اخرش میگفتن بروپایین ولی اقایون بعضیاشون رانندگی هم نمیکردن قبولی میدادن بنظرم هدفشون اینه ب زنا بعد چن دفعه قبولی بدن 

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️
اهههه حیف شددد اخه شنیدم بعضیا مرض دارن حتما بار اول ردت میکنن

آره منم رفتنی حرفه ای ترینارم رد میکردن.یعنی کسایی میومدن که مربی خیلی قبولشون داشت میگفتم خیلی حرفه این ولی افسر از عمد ردشون میکرد.ولی خب کسایی که بار اول قبول میشدنم بود چندتا ولی اکثرا اونا سفارش شده بودن

آره منم رفتنی حرفه ای ترینارم رد میکردن.یعنی کسایی میومدن که مربی خیلی قبولشون داشت میگفتم خیلی حرفه ...

اخ چ بدددد😫😫😫

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
خدایی خسته شدم از ساعت هشت صبح تا دوازده اونجا میموندم اخرشم بی دلیل گیرمیدادن ردمیکردن اصلا اینا با ...

چن دفعه رد شدی که دیگه نرفتی؟حیفه نرفتی.میدونی یکسال بگذره باید دوباره کلی پول بدی از اول بری کلاس

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
آره منم رفتنی حرفه ای ترینارم رد میکردن.یعنی کسایی میومدن که مربی خیلی قبولشون داشت میگفتم خیلی حرفه ...

اره منم خواهرشوهرم بار اول قبول شد شوهرش سفارشش کرده بود هر چند خودش گف چن تا اشتباه هم داشتم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
چن دفعه رد شدی که دیگه نرفتی؟حیفه نرفتی.میدونی یکسال بگذره باید دوباره کلی پول بدی از اول بری کلاس

نه دوباره پول نمیدی تمدیدش میکنی زمانو صدتومن میگیرن پنج دفعه ردشدم 

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️
نه دوباره پول نمیدی تمدیدش میکنی زمانو صدتومن میگیرن پنج دفعه ردشدم 

زیادم که رد نشدی من تو همین سایت دیدم که گفتن بار ۸ یا حتی ۱۰ قبول شدن

خدایی خسته شدم از ساعت هشت صبح تا دوازده اونجا میموندم اخرشم بی دلیل گیرمیدادن ردمیکردن اصلا اینا با ...

بعضیاشون واقعا عقده این.من یه بار عالی رانندگی کردم پارک دوبلمم عالی بود اخر گفت خاموش کن.من از ذوق جای خاموش کردن استارت زدم.بهم گفت تو هنوز فرق خاموش روشنو نمیدونی گواهی نامه میخوای با عصبانیت گفت پیاده شو.یادمه خیلی جلوی بقیه که توماشین بودن خجالت کشیدم .

وقتی رفتم پیش بقیه که منتظر امتحان بودن همه میگفتن مبارکه عالی رانندگی کردی دوبلت عالی بود...

زیادم که رد نشدی من تو همین سایت دیدم که گفتن بار ۸ یا حتی ۱۰ قبول شدن

اره منم خیلیارو دیدم حتی ی خانومی بود بار دوازدهم قبول شد ولی اعتماد ب نفسم ازبین رف دیگ نتونستم ادامه بدم

بعضیاشون واقعا عقده این.من یه بار عالی رانندگی کردم پارک دوبلمم عالی بود اخر گفت خاموش کن.من از ذوق ...

اره باو یبار من خندیدم بادوستم بودم هنوز پشت ماشین اومدم جلو بدون اینکه حرکتی کنم گف برو پایین هرچقد التماسش کردم قبول نکرد یبارم شالم افتاد هرچی ازدهنش دراومد گف ردکرد