2777
2789
نوش جان اسمش تو گوگل سرچ میکنم روش پختش یاد بگیرم . اسم نون بلد نبودم از شما ب یادگار یاد گرفتم دوس ...

این نون رو میشه ساده هم پخت و هم مغزدار.فطیر زنجبیلی فطیر شکلاتی فطیر خرمایی و فطیر حلوایی

من فردا ساده و خرمایی اش رو میپزم اگر عمری باشه

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
تلکابین آلوارس رفتی پس آلوارس تابستونا هم پر از یخه.پیست اسکی داره اردبیل همه جاش ابدرمانی داره.مش ...

جنگل رفتیم ولی اسمش دقیق یادم نیست شاید سیسنگال بود گراز داشت زیاد. تمشک کنار جاده بود.از این آلوچه ها میفروختن کنار جاده . 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تلکابین آلوارس رفتی پس آلوارس تابستونا هم پر از یخه.پیست اسکی داره اردبیل همه جاش ابدرمانی داره.مش ...

قربونت برم عزیزم توم اونجا غریبی .منم غریبم ولی عادت کردم منم خانوادم بروجرد هستن سالی دو بار بیشتر نمیتونم برم بخاطر درس بچه ها .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
جنگل رفتیم ولی اسمش دقیق یادم نیست شاید سیسنگال بود گراز داشت زیاد. تمشک کنار جاده بود.از این آلوچه ...

جنگل فندقلو نبوده عزیزم

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
قربونت برم عزیزم توم اونجا غریبی .منم غریبم ولی عادت کردم منم خانوادم بروجرد هستن سالی دو بار بیشتر ...

من از اردبیل سه سالی یبار میزنم بیرون

این نون رو میشه ساده هم پخت و هم مغزدار.فطیر زنجبیلی فطیر شکلاتی فطیر خرمایی و فطیر حلوایی من فردا ...

عمرت طولانی ودلت شاد .منم همون شکلاتیش خوردم نوش جانت عزیزم

من از اردبیل سه سالی یبار میزنم بیرون

من هر سال میرم سفر قبل عید تا سیزده میرم سفر شوهرم کامیون داره هر سال ی جای کشور تقریبا تمام استان های ایران رو رفتم ولی هیچ کجا ب خوبی بندر چابهار نبوده ب همه پیشنهاد میکنم حتما ب این شهر بندری برن ی شهر ساحلی داره ب نام کنارک خدایی بهترین سفرم همون کنارک بود .