2777
2789

من یکم بالا دماغم قوز داشت ولی فقط از نیم رخ معلوم بود..اگ نه اندازش طبیعی بود 

بعد هروقت با ابجیم بحث میکردم تو بچگی ها بهم میگفت زشته دماغ قوز😒😐

من ک دماغم و عمل کردم ب کنار

ولی چند وقت پیش آبجیم اومد بهم‌گفت شوهرم خرجی نمیده تو ک درس میخونی وقت نداری زیاد بری سالنت میشه من بیام کار کنم برات در عوض ماهی ی چن تومن بهم بدی

منم بهش گفتم انگار ما زشتایه دماغ قوز بخت و اقبالمون از شما خوشگلایه دماغ عروسکی بهتره

ینی خالی شدممممم حال کردمممم

بگو آنقدر برای رشد و پیشرفت شخصیتم تلاش می کنم که دیگه نظر دیگران درباره ظاهرم برام اهمیت نداره.

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یکم بالا دماغم قوز داشت ولی فقط از نیم رخ معلوم بود..اگ نه اندازش طبیعی بود  بعد هروقت با ا ...

خدا ادمو محتاج کسی نکنه

اون تو دنیای بچگی میگفت و والدینت باید مدیریت میکردن درک بالایی نداشت ولی شما تو بزرگسالی گفتی 

واقعا دلگیر شدم 😔

خدا ادمو محتاج کسی نکنه اون تو دنیای بچگی میگفت و والدینت باید مدیریت میکردن درک بالایی نداشت ولی ش ...

عزیزم من میگم تو بچگی

ولی اون 19سالش بود و ازدواج کرده بود من ی دختره 17ساله بودم

میدونین چقد تو اون دوران بی اعتماد ب نفس شده بودم و گریه میکردم؟

حتی وقتی شخصی ک دوسش داشتم اومد بهم گفت دوسم داره اوایل ب خودم میگفتم دختر داره اسکلت میکنه

تو دماغت اینجوریه کی میخوادت؟

حتب خودمو تو اینه نگاه نمیکردم

باور کن ضربه ای ک تو سن قبل 18بخوری خیلی بدتر از بزرگیه

عزیزم من میگم تو بچگی ولی اون 19سالش بود و ازدواج کرده بود من ی دختره 17ساله بودم میدونین چقد تو ا ...

ب هر حال حرف شما هم خیلی بد بود و  اصلا درست نبود به نظرم خیلی بد دلش شکست و مطمین باش ضربه ای که تو بهش زدی عمیق تر بود.من که طاقت ندارم یک لحظه ناراحتی خواهرمو  ببینم ولی تو  همون دوران نوجوانی خواهرمو شاید ناخواسته خیلی اذیت کردم.این حرفا تواون دوران معمولا بین خواهر برادرا خیلی زیاده و همش تو سر کله هم‌میزنن.مگه به من‌نگفتن هزار حرف مختلف از ادمهایی که دوستشون دارم شنیدم .به نظرم بهتر بود روی جنبه های دیگه ی زندگی و  اعتماد به نفست باید کار میکردی ... نمیدونم ولی به نظر من که ناظر بیرونی هستم حرف شما دردش عمیقتره.خواهرا هوای همو داشته باشید اخرش مرگه...

به هر  حال موفق باشین