2777
2789
عنوان

خانه فساد

| مشاهده متن کامل بحث + 4296 بازدید | 20 پست
چه زندگی سگی  دارن حالم بهم خورد

باورت میشه من یاد این میوفتم از زندگی سیر میشم

همیشه بوی کثافت از خونش میاد 

هرروز کتک میخوره باز پسره رو خام میکنه 

پسره میگه گ...خوردم غلط کردم ولم کن😐دست از سرم بردار

چاره ای جز تحمل نیست تا وقتی که فروش بره

ما یه همسایه داریم زنه قمه میکشه رو همه

۴ بار ازدواج کرده جدا شده و الان داره با یه پسر مجرد زندگی میکنه

یه دختر داره هنوز مدرسه نمیره اما خیلی ببخشید معذرت میخوام به همه انگشت وسط نشون میده

یعنی فقط کافیه یه تو بهش بگی همه ی قمه کش هارو میریزه روت

دیگه پلیسا هم کاری ندارن

زنگ میزنیم پلیس تا میفهمن اونه میگن ما خسته شدیم منتظر باشید بزنن یکی رو بکشن بیاییم ببریمشون

در این حد آشغالن

زنه هر شب تا ۵ صبح سوار موتور میشه معلوم نیست کجا میره

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چاره ای جز تحمل نیست تا وقتی که فروش بره ما یه همسایه داریم زنه قمه میکشه رو همه ۴ بار ازدواج کرده ...

وای چقدر از این عوضی ها زیاد شده

این اینقدر هرزه هس بخدا مرده با اون هیکلش حریفش نمیشه میگفت از بس زدمت خسته شدم ولم کن برو نه میذاره بره جل دوستاش ن جای زن اولش 🤕

یعنی سلیطه ب تمام معنا 

وای چقدر از این عوضی ها زیاد شده این اینقدر هرزه هس بخدا مرده با اون هیکلش حریفش نمیشه میگفت از بس ...

دیگه اینا آب از سرشون گذشته

این زنی که میگم با تیشرت و موهای باز میاد تو کوچه دعوا اونم با قمه

مرد و زن براش فرقی نداره

یه بار به یه مرده لگد انداخته بود کارش به بیمارستان کشید

به یه مرده هم با چاقو زده بود دماغش نابود شده بود

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
دیگه اینا آب از سرشون گذشته این زنی که میگم با تیشرت و موهای باز میاد تو کوچه دعوا اونم با قمه مرد ...

وای خدا 

ب شوهرم میگم ولش کن زنگ نزن ب پلیس دشمن تراشی نکن ی بلایی سر من نیارن گوش نمیده

خدا لعنتشون کنه الهی 

خیلی سخته همسایه آدم بد باشه

وای خدا  ب شوهرم میگم ولش کن زنگ نزن ب پلیس دشمن تراشی نکن ی بلایی سر من نیارن گوش نمیده خدا ...

دقیقاً همسایه های ما هم استشهاد محلی جمع نمیکنن میگن نه دشمن تراشی میشه میان بچه هامونو قمه میکشن روشون چون اینا دیگه آب از سرشون گذشته براشون مهم نیست طرفو بکشن یا نه