2777
2789
عنوان

مادرانی که فرزندانتون امسال میرن کلاس اول میشه تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 32 پست
سلام عزیزم بله بچه من همه ایناروبلده یک ماهم زودتررفتن مدرسه بخاطراینکه پیش دبستانی نرفته بودن اما ب ...

دقیقا بخاطر همین پرسیدم میخواستم ببینم تو این جامعه اماری چند درصد از بچه ها این حداقل ها رو بلدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من 5سالشه پیش دبستانی نرفت نیمه دومی مهر بود  ک اون بخش نامه اومد الان میخاد بره کلاس اول ...

الان پنج سالشه؟ کدوم بخش نامه؟ الان میره کلاس اول؟

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن
دقیقا بخاطر همین پرسیدم میخواستم ببینم تو این جامعه اماری چند درصد از بچه ها این حداقل ها رو بلدن

میدونین بخاطرکرونا بچه های الان زیادتو اجتماع نبودن کارتون یکم سخته ولی خب باهاشون راه میاین نگران نباشبن

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
میدونین بخاطرکرونا بچه های الان زیادتو اجتماع نبودن کارتون یکم سخته ولی خب باهاشون راه میاین نگران ن ...

اره همه اینا هست و چیزی ک بیشتر باعث استرسم شده اینه ک من تا الان کارورزیام مدرسه دخترونه بودم و الان مدرسه پسرونه میخام برم

هرچند پسرا هم ویژگی های اخلاقی جالبی دارن و با شناختنشون راحت میشه باهاشون کنار اومد اما چون تحربه اولمه یکم استرس دارم

میدونین بخاطرکرونا بچه های الان زیادتو اجتماع نبودن کارتون یکم سخته ولی خب باهاشون راه میاین نگران ن ...

عزیزم منم خیلی ذوق زدمم 

بودن با این فرشته های کوچولو واقعا خوشحالم می‌کنه

چرا نبات؟!!😅

عزیزم منم خیلی ذوق زدمم واقعا بودن با این فرشته های کوچولو واقعا خوشحالم می‌کنه چرا نبات؟!!😅

ان شاءالله موفق باشین 

من تکه آخرحرفتونونفهمیدم چرانبات؟رومیگم

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...