2777
2789
اسی بنظر میاد نیمه گمشده منی🤣🤣 رفتارت عالیه😐😂[/QUOTE]

[QUOTE=252112587]اسی بنظر میاد نیمه گمشده منی🤣🤣 رفتارت عالیه😐😂

اخجون بلاخره نیمه گمشدم منو پیدا کرد�😶🤣

خودتو معرفی کن ای جهنمی از کدوم دیاری در بهشت چه میکنی؟

اخجون بلاخره نیمه گمشدم منو پیدا کرد�😶🤣 خودتو معرفی کن ای جهنمی از کدوم دیاری در بهشت چه می ...

بلخره از تنهاییی بیرون اومدممممم😎😂

سوگلیتوووونم😂

خونمون آخرای جهنمه🤣🤣

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم🥲💔 دفعه بعدی که با خودم فکر کردم 😐" نه این حتما با بقیه فرق داره"😐کاش ابلفضل بزنه کمرمو از وسط دو نیم کنه تامام:/😹💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐خداوند به ما آب گرم داده گفتم یکم آب گرم بیارم مبادله کنیم🤣🤣آب گرم واسه حمام نمیخ ...

باشه خوبس🤣🤣🤣🤣 

ولی گناهم به گردن خودته 😶

خداوندا من به این بنده ی جهنمیت آبی میدهم مرا ببخش 

چرا میخوایم دوستم در حمام مونده آب گزم نیاز دارد

باشه خوبس🤣🤣🤣🤣  ولی گناهم به گردن خودته 😶 خداوندا من به این بنده ی جهنمیت آبی میدهم مرا ب ...

🤣🤣🤣🤣وای جررر

این خیلی باحال بود خداییش🤣💔

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم🥲💔 دفعه بعدی که با خودم فکر کردم 😐" نه این حتما با بقیه فرق داره"😐کاش ابلفضل بزنه کمرمو از وسط دو نیم کنه تامام:/😹💔
بلخره از تنهاییی بیرون اومدممممم😎😂 سوگلیتوووونم😂 خونمون آخرای جهنمه🤣🤣

یه عقاب همیشه تنهاس😶🤣

اهههووووو

چه دورس

خونه ما همون اولای بهشته

پدرم اجازه نمیدهد به جهنم بربم

یه عقاب همیشه تنهاس😶🤣 اهههووووو چه دورس خونه ما همون اولای بهشته پدرم اجازه نمیدهد به جهنم برب ...

من برای درس خواندن به بهشت میروم از این ب بعد بعد از مدرسه به خانه شما میایم🤣🤣🤣اشکالی ندارد پدرت را راضی میکنم🤭😂نقطه سرخط🤣🤣

خدایایی حال میکنی که نیمه گمشدت منم😌🤣

😂😂😐😂خیلییی

من برای درس خواندن به بهشت میروم از این ب بعد بعد از مدرسه به خانه شما میایم🤣🤣🤣اشکالی ندارد پدرت ...

مگه در جهنم خودتان مکتب وجود ندارد؟

حالا زود اس ابتدا درستان رو تمام کنیو سپس صحبت هایمان رو میکنیم😶🤣

باشد پس پدرم با شما راصیش کن

(چه ادبی شد😶🤣)

مگه در جهنم خودتان مکتب وجود ندارد؟ حالا زود اس ابتدا درستان رو تمام کنیو سپس صحبت هایمان رو میکنیم ...

بله داریم ولی مرا اخراج کرده اند وپدرم مجبور میشود که مرا دربهشت ثبت نام کند😐🤣

درسم رو ب اتمام است😐😂😂😂

میخاهیدپدرت را دعا خور کنم که قبول کند🤐🤐🤣

بله داریم ولی مرا اخراج کرده اند وپدرم مجبور میشود که مرا دربهشت ثبت نام کند😐🤣 درسم رو ب اتمام اس ...

طبه چه دلیل اخراجت کرده اند ؟

😶🤣

ای جانم 😶پس نیمه گمسده من باسواد است

نهههه🤣

طبه چه دلیل اخراجت کرده اند ؟ 😶🤣 ای جانم 😶پس نیمه گمسده من باسواد است نهههه🤣

😂😂ب دلیل بیشعوری