2777
2789

پیوستم اون شاخه رونده اشو چندتا قلمه کن و بزار تو آب ریشه بزنه بکار تو خودش تا پر بشه چندبار اینکارو بکن بعد ک حسابی پر شد بگذارین رونده بشه

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
جزیزه یعنی تو زیر گلدونیش یسری سنگ بزاری آب بریزی روش و گلدون بگذاری رورسنگ ها اگر متوجه نشدین عکساش ...

ممنون عزیزم الان گذاشت جلو در تراس ولی ساعت یک به بعد نور میوفته ..مستقیم ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزم الان گذاشت جلو در تراس ولی ساعت یک به بعد نور میوفته ..مستقیم ..

برش دار اونوقت حس یوسف اگر بهش خوب برسی گل بشدت خوشگلی میشه

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
پیوستم اون شاخه رونده اشو چندتا قلمه کن و بزار تو آب ریشه بزنه بکار تو خودش تا پر بشه چندبار اینکارو ...

ممنون عزیزم حتما ..اونای که اویزون شدن رو قیچی کنم بزارم ریشه زد تو خودش بکارم

برش دار اونوقت حس یوسف اگر بهش خوب برسی گل بشدت خوشگلی میشه

منم تازه شروع کردم به گل خریدن ..خیلی علاقه دارم ..میخوام برم باز بخرم به نطرت درخچه ای بگیرم یا از همی مدلهای کوچیک که بزرگ‌شن ..

ممنون عزیزم حتما ..اونای که اویزون شدن رو قیچی کنم بزارم ریشه زد تو خودش بکارم

اره قشنگ میشه فقط بدونین از کجا باید ببرین ...از پایین تر از گره ها

منم تازه شروع کردم به گل خریدن ..خیلی علاقه دارم ..میخوام برم باز بخرم به نطرت درخچه ای بگیرم یا از ...

پتوس خوبه ..قاشقی کاکتوس... بگونیاخالدار... اگلونما...هاوارتیا...گندمی...فردوس ...اینا مقاوم ترن و زود ب زود خراب نمیشن نخل مردابم خوبه فقط هرروز آب میخاد ....بافعلا بااینا شروع کن تا قلقش دستت بیاد..من این گلایی ک گفتمو دارم ب اضافه چندتای دیگ ...

اگر میخای واست بمونن با هر کدوم باید ب قلق خودش پیش بری تا خراب نشن

ممنون چه جالب چقدر شما در مورد گل اطلاعات دارین ..من یک تازه کار عاشق گلم ..خخخخ

من دوساله ک عروسی کردم گل دارم تو خونم اوایل نمیدونستم ولی دیگ یادگرفتم میرم گلخونه گل بخرم اسمشو بپرسم ک با توجه ب نیازاش ازش مراقب کنم

پتوس خوبه ..قاشقی کاکتوس... بگونیاخالدار... اگلونما...هاوارتیا...گندمی...فردوس ...اینا مقاوم ترن و ز ...

وای دستت طلا خواهرم دوتا گل داره بزار برات بفرستم من عاشقشونم‌ولی اسمشو نمیدونم

اینایی ک اسمشونو بردم گلای ارزونی اند لااقل زیر ۵۰ تومان سعی کن کوچولوهاشو بخری ک برات ارزون در بیاد...خیلی گل رو حس خونه اثر می‌گذاره هر کس ک بیاد خونتون انرژی خوبی از گلاتون میگیره و کلا خونه آرامش خاصی داره چ برا خودتون چ همسرتون...چ میهمانان

این ب احتمال زیاد سرخس اسمشه گل دومیه...ولی گل اولیه رو نمیدونم اسمشو ...ندیدم تاالان البته عکس کمی از دوره

این اولیه رو ببرین گلخونه بپرسین اسمش چیه ...