2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میگن هر حاجتی دارین اگ چیزی در رابط با اون رو تو ۱۳ صفر بخری تا سال بعد بهش میرسی

کی میگه دقیقا ؟ از کجای دین این حرفا درمیاد ؟ به خدا این چیزا بدعته

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

عزیزم تایپک قبلیت سوال پرسیدم کفتی احساس میکنی خوشبختم صاحب سه تا پسر میشم، خواستم بدونم سرماه موعدمه باردار میشم😍

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺

سلام عزیز دلم فدات بشم من تو تاپیک حس ششمت ازت خواستم بگی من بیماریم خوب میشه و کی حامله میشم و جنسیت چی میشه گفتی رو به بهبودی هستم و پسر میارم.. توروخدا از کجا فهمیدی عزیزم؟ دقیقا حرفت درست بود رو به بهبودی هستم. خدا از دهنت بشنوه  من خیلی تو شرایط بدیم.. اندازه تمام دنیا سختی و زجر و عذاب کشیدم توروخدا بگو به حست مطمئنی من خوب میشم و میتونم باردار شم و پسر میارم؟ کی؟ چندوقت دیگه؟ 

الهی خدا هرچی میخوای بهت بده به حق دوازده امام چقد دلمو شاد کردی🤲

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔

سلام عزیز ببخش اومدم این تاپیکتون اگه واقعا واجب نبود نمیومدم .پسرم ۲ سال و ۳ ماهشه حرف نمیزنه من برای حرف زدنش برنامه ریری کرده ام و تلاش میکنم ایا جواب میگیرم یا حرف نمیزنه ؟این بچه مثل همسن و سال هاش میشه تاخیررر داره خواهشن با من رو راست باشین من دیگه تاخیر پسرم را قبول کرده ام خودم

خدایا