2777
2789
عنوان

میشه با بتای ۴۴ باردار نبود؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 30 پست
در مرود امضا تون میشع بگین چند وقت تونستین کم کنید ورزش هاتون جی بود باشگاه‌ میرفتین

سلام عزیزم

از اسفند ۹۹ شروع کردم تا الان که به ۶۴ کیلو رسیدم 

البته وزن هدفم ۵۰ هست که تمام تلاشمو میکنم تا آخر امسال بهش برسم ان شاءالله .

روزی دو ساعت ورزش میکنم . یکساعت ایروبیک و یکساعت پیاده روی 

اصلا باشگاه نرفتم از اینترنت دو سه تا فیلم ایروبیک دانلود کردم ، میذارم روی تی وی و باهاش ورزش میکنم

و رژیم هم غذاهای طبع سرد ، نوشابه ، انواع فست فودها ، انواع روغ ن ها ، قندهای صنعتی و سوسیس کالباس رو کلا حذف کردم 

غذاهامو بیشتر تو فر حالت کبابی درست میکنم 

هفته ای دوبار فقط برنج میخورم به مقدار یک کفگیر 

بازم اگر سوالی داشتی در خدمتم عزیزم

چادرت را بتکان ، روزی ما را بفرست ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینطوره.بنای بالای 25 حاملکیه.چرا شک داری اخه.لذت ببر جای استرس کشیدن

دکتر منو ترسوند گفت به هیچکس حتی مامانت نگو ممکنه کیست ترکیده باشه ممکنه خارج رحم باشه و ... 

مرررسی از قوت قلبی که بهم دادی عزیزم

نگران نباش.من خودم مامایی خوندم.خیلیم از این چیزایی ک میگی دیدم.خدا انصاف بده بهشون که چقد به خانم حامله استرس وارد میکنن.تو کاری ک باید. بکنی اینه ارامش داشته باشی و فولیک اسید رو ادامه بدی همین.بتا ک رسید 1500ساک دیده میشه.اونموقعم میگن قلبش تشکیل نشده استرس میدن.قلب رو 7یا8هفته دیگه قطعی میبینن.پس از الان بدون ک اونموقعم قراره استرس بدن نامردا.نگران نباش.هیچی نیست.حامله ای و استرس برا نی نیت سمه.

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
نگران نباش.من خودم مامایی خوندم.خیلیم از این چیزایی ک میگی دیدم.خدا انصاف بده بهشون که چقد به خانم ح ...

خدا تورو رسوند وگرنه امروزم داشتم میرفتم پیش یه متخصص دیگه 

پس به قول شما دیگه احتیاجی به دکتر و سونوی واژینال دیگه هم نیست؟ صبر کنم تا روز موعدم دوباره آزمایش بتا بدم

خدا تورو رسوند وگرنه امروزم داشتم میرفتم پیش یه متخصص دیگه  پس به قول شما دیگه احتیاجی به دکتر ...

اره بابا نگران نباش اصلا.چیزی ک میکم تو همه منابع علمی نوشته شده.عجیبه دکترت اننننقدر ترسونده.خوششون میاد.تو تاپیکا ببینی به خیلیا گفتن بنده خداها استرس گرفتن.نگران نباش.نفس عمیق بکش.به زندگیت برس و لذت ببر که بعدا حسرت میخوری ک چرا الکی استرس کشیدم

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
سلام عزیزم از اسفند ۹۹ شروع کردم تا الان که به ۶۴ کیلو رسیدم  البته وزن هدفم ۵۰ هست که تمام ت ...

منم رژیمم  روزی  یک ساعت نیم پیاده روی دارم  روز 20 دقیقه هم حلقه میزنم  هفته ای یک کیلو کاهش دارم اما همش نگرانم پوستم هستم ک خراب بش 23 سالمه شما پوست تون  خراب نشد!؟ 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

منم رژیمم  روزی  یک ساعت نیم پیاده روی دارم  روز 20 دقیقه هم حلقه میزنم  ...

هفته ای یک کیلو عالیه 

حتما حتما حتما روزی ۶ لیوان آب بخور 

آب سرد نه ها آب هم دمای محیط اینجوری پوستت خراب نمیشه 

من آب زیاد میخورم پوستمم اصلا خراب نشد

چادرت را بتکان ، روزی ما را بفرست ...